Hej Kaniner

Datum: 2011-03-31 | Tid: 16:55:53
Just nu befinner vi oss pa Koh Samet. Det blev ju strul med Phi Phi Island och allt det dar pa den sidan, sa vi tvingades dra oss at andra hallet istallet! Har ska vi stanna i tre dagar innan vi drar ivag till Koh Chang istallet. Det kommer bli AWESOME!

Nya ~

Hej kycklingar!

Datum: 2011-03-29 | Tid: 13:17:50
Tank er ett vaningshus med 11 vaningar upp for att komma till receptionen, och 21 vaningar till for att komma till det basta rummet nagonsin, och sa ar det varat hotell.

Tank er sen ett till vaningshus med 8 vaningar av shopping, och dar har ni mig och Bella!

Det var allt, tack och hej!

Herrå!

Datum: 2011-03-28 | Tid: 11:38:05
Äsch, drar till Thailand istället. Hej då kyla och snö, hoppas du är borta när vi kommer hem (OR ELSE!). Hej då Sverige, hoppas du är ett bättre land när vi kommer hem!
Hej då alla, hoppas ni är bättre människor när vi kommer hem.

Brunbrända.
Panka.
Utvilade.
Uppfräschade.
Nyklädda.
Andra asbra adjektiv som beskriver en perfekt solsemester!

Och lagom till personalfesten!


Word to your motha

Hur blev det så fel?

Datum: 2011-03-28 | Tid: 10:21:11
Hur kunde en så bra utekväll sluta så fruktansvärt dåligt?
Jag undrar det jag...

World of Sims, here I come

Datum: 2011-03-27 | Tid: 00:18:13

Kommer ju faktiskt inte ha tillgång till mina älskade spel på två veckor, så nu måste man passa på så där sista dagen. Sen är det försent.


Och jag vet att det är en söndag mellan mig och min semester, men som trogen anställd på Globen så är det obligatorisk utgång! Och jobb. Men framför allt utgång!

Anyway, spela var det ja!

 


I mörket är allting dolt, men ändå så synligt

Datum: 2011-03-27 | Tid: 00:12:42

Jag hade det mysigt med Yiruma spelandes och Elin som sällskap över telenätet!

Satt och läste på en manga över nätet som hette Koko No Iro Yo. Hittade den när jag och Bella var i SF-bokhandeln och tyckte att den verkade bra. Eller gripande om man nu ska vara dramatisk.

Point is; Earth Hour borde vara minst en gång i veckan!


Earth Hour

Datum: 2011-03-26 | Tid: 20:23:58
Nu är det dags för Earth Hour, så jag släcker ner, dricker lite te, tänder lite ljus och lutar mig tillbaka i mörkret!


50 spänn på att jag kommer dö!

<3

Datum: 2011-03-26 | Tid: 15:40:48

"what say, what u a kiddin? o don worry, no dolphin! tumblah! AAH! Whole village come out, kick son of a bitch!"


Till dig, oh du vidrige!

Datum: 2011-03-26 | Tid: 14:41:39


Våfflor på tre!

Datum: 2011-03-25 | Tid: 21:16:00


In mot staden Stockholm med Hachiko!

Datum: 2011-03-25 | Tid: 14:27:53
Hon tycker att stöld av hygienartiklar är elakt och ska köpa sina egna saker till Land of Thai och jag följer snällt med ändå. Kan fortsätta tänka på vad jag egentligen behöver packa med mig och vad som kan stanna hemma. Jag menar, behöver jag verkligen tre par shorts? Nä, trodde inte det heller!


Vad det var jag köpte

Datum: 2011-03-25 | Tid: 14:03:34
Oh vilken mysig kväll hos Oscar. Trots att stackarn var sjuk och låg avdäckad i soffan så var det ändå trevligt. Jag och Saga (läs: Saga) gjorde middag och köpte godis och glass. Sen gjorde vi alla varsin sak, Oscar låg och kollade på Bourne Identity efter en total fail från mig och honom och försök att koppla in datorn till TV:n, Saga spelade CSI: Crime City och jag satt på hennes telefon och spelade Tap Tap Revenge 4.

Anyway, fick med mig paketet hem till Oscar och jag testade det som behövde testas och sen satt jag och Saga och bläddrade igenom katalogen som kom med och jag säger det; tur att jag ska till land of Thai om tre dagar, annars hade det varit kört för mig och min ekonomi.

Det här var i alla fall vad som låg i paketet.

Nu ska man bara betala skiten också...Attans!

 


Ett paket senare!

Datum: 2011-03-23 | Tid: 17:14:05

Tydligen så kom mitt H&M-paket lagom med deklarationen, så jag tänkte kila upp och hämta det och sen bege mig till Oscar. Det känns bra att jag har glömt bort vad jag har beställt... xD


-

Datum: 2011-03-23 | Tid: 00:11:23
Stay strong and you'll be victorious
Time can heal your wounds,
and make it better by the break of dawn
Love life like there's no tomorrow

I vimmlet

Datum: 2011-03-22 | Tid: 21:22:37


Converse rouge

Datum: 2011-03-22 | Tid: 16:58:09

Papi köpte hem röda converse från London till mig! Lycka!


effin 'ell

Datum: 2011-03-22 | Tid: 16:14:42
Igår gjorde GC namn för sig igen, och höll sitt goda rykte om att vara kungar på att FAKKA UUUUHR. Alla var utklädda, till och med grabbarna som alla gick i matchande clowndräkter, och det hela var bara en succé. Lite fail eftersom ingen egentligen visste vem jag var, men jag tror att jag hittade en Ash på Rose men hann aldrig hälsa, och sen när jag och Elin var på väg till bussen så såg vi en riktigt Ash och skrek "Misty!" men hann inte visa att jag faktiskt var Misty, så han trodde nog att jag var psykiskt utmanad.

Nåväl.

Innan förfesten till skivan så satt vi hemma hos Bella på klassmiddag. En klassmiddag som bestod av sex personer från klassen och Bellas yngre bror (Pontus/Patrik/James/Svante - u choose). Vi hade det jättemysigt och nostalgiskt och sen körde vi Dance Central. Bästa upptaggningen för dans!

Dance Central

 

Kväva Hannan med mina bröst, det är alltid kul!

 

 


Misty och Indiana Jones drar iväg igen!

Datum: 2011-03-21 | Tid: 20:58:53

StooShe

Datum: 2011-03-21 | Tid: 14:42:04


Knappnytt

Datum: 2011-03-20 | Tid: 21:48:49

Åh vad jag älskar det här!
Det är som en Freppalektion fast med en katt som snackar istället!


Namnsdagstvillingar!

Datum: 2011-03-20 | Tid: 17:41:59

Synchoronized awesomeness!


Varför jag älskar mitt jobb

Datum: 2011-03-20 | Tid: 17:39:00
Det är inte på grund av den superduperawesomebra lönen (inte!), de otroligt pissiga arbetsuppgifterna eller de extremt obekväma arbetstiderna som jag ideligen går tillbaka och ställer mig bakom kioskdisken. Hela anledningen till  varför mitt jobb kan vara det bästa som finns är många.

Vi har till exempel en sån otroligt sammanhållning och är mer som en familj än ett gäng arbetskollegor. Man vet att det är sant när till och med cheferna märker av det.

En anna sak är att vi får arbeta när vi vill i princip, så vill vi ta ledigt en månad så är det inget som hindrar dig. Eller kanske det faktum att vi har världens bästa AW's, på de dagar när det inte borde vara någon form av fest, vilket gör att det är lättare att röra sig i Stockholm (enda negativa är väl att tunnelbanorna slutar gå på vardagarna. Men det är ett minor problem.

Kombinera detta så kanske ni förstår varför mitt jobb är det bästa.

Fredag
Jobbar på My Chemical Romance, efter att jag bytt plats med Sturken. Börjar ångra mig i mitten när jag inser att hockeyn kommer att sluta tidigare, men kämpar mig igenom ändå. När de kör Cancer står både jag och sötKalle i extas och nästan i tårar. Kommer iväg skitsent men drar ner till hotellet ändå, sätter mig gnäller lite på livet och sen bär det av till Spit. Where else? Det ballar ur och Nico kan fortfarande inte prata så han kommunicerar via sms. Dansar lite, får öl spilld på mig men fortsätter ändå. Hamnar på Spy Bar (HUR FAN GICK DET TILL? CURT?!) av någon anledning, men det var ju så där halvkul. Cool inredning dock.

Nej men oj, Ivar är asfull och Stoffe insisterar på efterfest hos honom. Ivar däckar, vi ritar på Ivar för det är skitkul och som payback och lyssnar på halvbra musik som jag betsämmer. Skriver ett skitinlägg mitt på morgonen! Sover på golvet, sover i soffan! WIHO


Lördag
Vaknar upp hos Stoffis gör oss i ordning och drar till jobbet. Kör Rise Against och har ibland skittråkigt och ibland skitmycket. Sitter och brevväxlar med baren och skickar fina komplimanger och sexuella inviter. Slutar, åker med Therese hem till Therese. Powernap på soffan och sen världens mest spårade AW so far med en däckad Bruno som blir våldtagen med en dildo i mun av alla andra, förutom Nico som blir arg och försöker få bort alla, och jag och Agnes som sitter i de bekvämaste fotöljerna och inte finner situationen så komisk i vårat nyktra tillstånd (nu talar jag för henne, jag tyckte det var hilarious)

Sammanfattningsvis så älskar jag mitt jobb för att vi spårar! Hela dan, varje da'!

Att shoppa under shoppingförbud

Datum: 2011-03-20 | Tid: 17:37:57
Så länge man har en bra anledning så är det ju okej! Eller?

Hade tråkigt när jag väntade på Elin. Och mitt förra likadana halsband gick ju faktiskt sönder...eheh

 

Men vadå? 30 kronor? Det är ju ingenting!

 

Alltså, det var ju till skivan och det är väl bättre att köpa budget än ett par för 200 spänn på American Apparel. Eller?
(Fun story; Jag och Elin fick gå in i en affär som precis hade stängt för att köpa dem, eftersom rockaffärer tydligen inte tycker att röda hängslen är värdiga dem längre...ehggrrr)

 

Det perfekta linnet tar tid att hitta. Men som tur är var det ju billigt. Och då är det ju okej!

 

Det finns egentligen inte någon bra ursäkt för detta. Men jag gör ingenting halvhjärtat!

 

Misty kan ju inte gå omkring utan en Pokéball! Tänk om det dyker upp vilda Pokémon i det höga gräset!


Storshopping och Spritbowling

Datum: 2011-03-20 | Tid: 17:18:08
Igår så var det astagg för att träffa alla godbitar i staden Stockholm för att införskaffa diverse saker till Andrés skiva. Både jag och Elin bestämde oss för att ta en välförtjänad sovmorgon och åka in först vid ett, men båda lyckas faila och kommer sent. Möter upp Saga och Therese men Therese måste till jobbet, så vi går omkring vi tre och tar sen en två timmar lång fika på Thereses jobb.

Storchie kommer, shoppar lite till, äter på donken och hamnar på Marions. Dags för spritbowling, som från och med nu är nya grejen första tordagen efter löning. Eller vilken annan dag också, egentligen. Får en appletini men inser att alkohol, nej det är ingenting för mig, så Jesper får den när han kommer. På något sätt kommer vi fram till att jag och Jesper ska ligga för jag har daterapat hans (min) drink och vi ska få barn. Detta spinner vi vidare på och vi har nu datum, namn och kön för våra framtida barn med fina drag och fina färger. Vi har även kommit på att vi ska ha sex till Proud Mary eftersom den låten är klockish och lite av våran grej.

Vi fakkar ur (vilket också är den återupprepade frasen hela kvällen), och CpNico och CpChristopher tycker att det är kul att nypa mig i armen (som jag dessutom tagit sprutan i) eftersom jag inte insett att det är straffbart att inte ha grönt på sig på St. Patrick's day. Stjäl en hatt dock.

Vi drar till Spit men jag blir otaggad och trött och sitter mest och tjurar och bråkar med allt och alla. Hade i och för sig ett trevligt samtal med de två britter som fick den gröna hatten jag stal av Curt och sen gav bort i protest när Nico tjatade i sin fylledimma om hur jag inte skulle ha den (fick tillbaka den dock). Får sovsällskap hem i form av en Elin och vi totaldäckar med Frassedawg mellan oss.

Trots halvbra slut, en toppendag!


Världens bästa fika!Hälsoshots, ja tack!

 


Saga provar outfits

 


Bra och nyttig mat. Man måste ju tänka på sommaren

 


Appletini på Marion's

 

'
Storchie med världens bästa hatt!Saga med världens bästa hatt!

 


Nico i världens sämsta hatt!

 


Oscar i världens bästa hatt!

 


Efterfest, Boulesällskapet a.k.a Creepy Girl in Background & Rainbow blääh

 


Kinaflipp i den överlägst bästa hatten i universum!

 
Sitter hos Stoffe

Datum: 2011-03-19 | Tid: 06:32:01
Kändes som att jag borde uppdatera något om något. Ikväll har vi fukkat uuuuhr! Senaste nytt är att Ivar har fått payback för alla de gånger han har målat på folk i ansiktet! WIIIH Mer imorn

Det blev Thailand istället

Datum: 2011-03-16 | Tid: 19:48:09

Att åka till Japan nu vore en dödsdom som hette duga, eftersom det bara verkar bli värre och värre ju längre tid som går. Nu har UD till och med börjat att "på riktigt" avråda folk från att åka dit om det inte är jättejättevikigt. Så jag och Bella tar våra två veckor och pengarna vi får tillbaka för flyg och hotell, och drar två veckor till Thailand istället. Hon får sin solsemester, jag får min shopping!

 

Win, win situation.

 

Dessutom fick jag reda på att El retardo ska vara i Bangkok den 29:e och då är vi också där! Reuinion? Yes please?


Om Kim fick bestämma

Datum: 2011-03-16 | Tid: 18:39:40

Nu får inte Kim bestämma, så det är bara fantasier!
Förutom bikinin som jag faktiskt ska köpa.
Perfekt till min framtida bränna!


Aje

Datum: 2011-03-16 | Tid: 18:18:30


Det var inge kul att vaccinera sig, ohnej! Fick samma känslor som vanligt, den här underbara blandningen av hjärtklappning, ångest och tankar om döden. Ungefär som en redovisning framför klassen.

Men det gick bra i alla fall, även om min arm gör lite halvont just nu, och jag antagligen inte kommer kunna träna armar ikväll som jag hade tänkt.

Istället ska jag städa en toalett och mitt kaosrum och sen köra ben och mage. Men först ska jag kolla lite på bikinis, eh eh eh


Impulsvaccinaton

Datum: 2011-03-16 | Tid: 15:45:26
Det låter mer cp än vad det egentligen är, men tekniskt sett är det en impulsvaccination, eller en hetsvaccination om man hellre ser det så. Oavsett kom både jag och Bella på att vi kanske borde skydda oss mot diverse sjukdomar när vi drar till Thailand, men den enda vi kan ta nu är för hepatit A... så vi kommer nog dö.

Off and rollin, bitch be trippin' balls


Uppdrag: Strumpor till chefen, godis till minichefen

Datum: 2011-03-15 | Tid: 02:30:36
Idag har varit en grymt bra dag. Det har flutit på så underbart och allt har gått precis som jag velat. Typ.
Roligaste ever var ju att jag stod och växlade pengar, och så kom Sturk och sa att hon var klar, varpå Bruno säger att hon ska gå till JamJam och köpa godis till honom. Först tror vi båda att han driver men sen slänger han upp 40 kronor och säger vilka smaker han vill ha. Vi går och hämtar korv och sen tar vi mina civilkläder och går tillbaka. Ser cheferna på vägen och ställer oss vid Bruno och Jonas igen för att inte verka alltför skumma, vilket vi säkert gjorde ändå.

Jonas tror direkt att vi ska ut och röka, men när vi förklarar hur det ligger till så kollar han lite konstigt på oss. Jag säger då; Du kanske också vill ha något, nu när vi ändå ska dit.

Först skakar han bara på huvudet men sen säger han att han vill ha strumpor från Dressman. Svarta, med så hög bommullshalt som möjligt, och ger mig 200 kronor. Både jag och Storch börjar asgarva och sen lämnar vi jobbet för att bege oss mot Jamjam och Dressman. Går in där, och berättar att vi fått i uppdrag av chefen att handla strumpor och kommer därifrån med 12 par svarta 80% bommullsstrumpor. Går till Jamjam köper godis, och hinner ändå tillbaka en kvart innan vi öppnar.

King dag!


Ny idé!

Datum: 2011-03-14 | Tid: 14:06:02

Låg igår natt och försökte komma på något asbra som jag kan vara på skivan, som ändå är relativt enkelt att knåpa ihop eftersom det är så kort varsel. I morse kom jag på att jag ska vara Misty från Pokémon. Det är relativt enkelt, och sakerna går att hitta.

 

Allt jag behöver är ett par röda hängslen, ett par röda sneakers (tänkte stjäla Filippas röda converse), ett gult linne och sen orange sprayfärg. Har ett par jeansshorts hemma som kommer passa asbra. Sen måste jag köpa en pokéboll också... Eller hitta en Togepi som jag kan springa omkring med hela kvällen.

 

Men man vet att man är lat och fucked up när det första man tänker på när man inser att man ska ha shorts, inte är att det kommer vara skitkallt, utan att det kommer bli så jobbigt att raka benen...


Det blir bara värre och värre

Datum: 2011-03-14 | Tid: 12:46:45

Jag försöker hålla stenkoll på läget i Japan, och i morse när jag vaknade så insåg jag att det inte kommer bli bättre innan de två veckor tills vi drar. Nu har en ny explosion inträffat vid Fukushima 1, och evakueringen har blivit ökad från 1 mil till 2 mil på grund av risken det medför.

 

Snackade i alla fall med Expedia och hon som hjälpte mig sa att vi ännu inte kan få pengarna tillbaka om vi avbokar flyget, eftersom Air China själva bestämmer, och än så länge är det bara återbetalning till de som åker till och med 17:e Mars. Däremot sa hon att man kan avboka hotellet till och med 01:00 Japansk tid samma dag vi åker, och få alla pengar tillbaka.

 

Varken jag eller Bella har tagit ett riktigt beslut, och hon ska komma över på sin lunchrast.

 

Men vi får hålla fortsatt koll på det där, och ta beslutet efter vägen. Nu vet vi i alla fall vilka spelregler vi kör efter.


Det gick bra, sen gick det dåligt

Datum: 2011-03-14 | Tid: 00:02:54
Idag var den ganska dålig dag och en ganska bra dag. Mina hörlurar gick sönder igår natt, så jag fick köpa nya hörlurar, jag har fått herpesblåsor så jag fick köpa Compeed. Jag missade bussen men hann ändå. Jobbet gick bra men det var sjukt stressigt och det var massor av barn. Vi hade för mycket i kassan men fick banka ändå.

En helt vanlig berg-och-dalbanedag. Trots det så kraschlandade jag totalt och blev jätteotaggad på livet. Vi bowlade efter jobbet och jag vann fast jag var så sjukt oengagerad (kanske därför) och sen satt vi och diskuterade utklädnader till Andrés skiva. Satt och kollade hur man skulle kunna göra/få tag på en sån där taggboll, eller chain mace som Gogo har och hittade en sida. Kom sen på hur dyrt det kommer bli och tänkte att jag kanske ska ändra mig och köra Burlesque/Moulin Rouge istället.

Bestämt att på torsdag ska vi ta en shoppingrunda på stan och sen bowla igen. Kan bli kul, kan gå åt helvete. Vem vet

Kaos i Japan

Datum: 2011-03-13 | Tid: 13:12:30

Jag har med spänning och rädsla följt allting som har hänt i Japan de senaste dagarna med start vid jordbävningen och tsunamin, mest på grund av egna anledningar. Hur de lyckas lösa alla tre kriserna som kom på en och samma gång på kort tid bestämmer helt hur min och Bellas resa blir dit.

 

UD har inte förbjudit någon resa till, men avråder folk från att göra det om det inte är viktigt, och jag ska höra med Expedia hur det ser ut med återbetalningar om det är en avbokning som kan rädda våra liv.

 

Det känns som att ingenting riktigt vill vara på min sida starten av 2011


Gogo Yubari

Datum: 2011-03-12 | Tid: 00:37:49
Om ca 9 dagar ska jag på min andra studentskiva. Temat är film och jag tänkte faktiskt utnyttja mitt asiatiska påbrå och klä ut mig till någon filmkaraktär som faktiskt är asiat. Först tänkte jag Lucy Liu i Charlies änglar, sen Mulan, sen Miho från Sin City. Men alla de är relativt svåra att hitta rätt kläder till. Och då kom jag på att Gogo Yubari, hardcore bruden från Kill Bill som sticker svärd i killar och svingar en taggig metallboll omkring sig. Jag har velat klä ut mig till henne aslänge, för hon är fett cool.

Måste bara hitta allting som behövs.

Hon är fett cool!


Spit på buss

Datum: 2011-03-11 | Tid: 15:09:22


Bara på jobbet

Datum: 2011-03-11 | Tid: 14:00:30

Det är verkligen bara på jobbet sånt här händer. Det är också bara på jobbet det här händer efter att de två manliga figurerna i filmen har fastnat i en hiss och ringt 112.

 

Nico och Ivar = idioter!

Men vi gillar dem ändå!


Fakka ur alltså!

Datum: 2011-03-11 | Tid: 13:35:40
Det finns inte ens tillräckligt med ord i mitt vokabulär för att beskriva hur de senaste dagarna har varit för mig, men jag kan sammanfatta det med att jag inte har någon självdisciplin och borde straffas på något sätt.

I onsdags var ju ändå en ganska normal dag, var trött och lite smågrinig, satt mest tyst och freakade i slutet, kom hem med Storch i lagom tid och sov tills solen väckte oss med sitt skinande! Ehhgrrr.

Det var igår som det faktiskt var så fucked up att det saknas ord (ergo min inledningsmening). Igår var en till synes normal AW med alla godbitar (förutom sweetcheeks som fick skjuts hem av sin papi!) Men när vi skulle dra till Spit (var annars lixxxx) så var det bara jag, Saga och JW som faktiskt fick eld i baken och insåg att sista tunnelbanan gick om alldeles för kort tid, så vi sprang utav bara satan. JW skulle till sin brud så han följde inte med, och jag och Saga lyckades komma sist.

Fortfarande relativt normalt.

Sen ni, sen fortsatte det balla ur. Bland annat så freaked jag och Saga ut totalt (det är inte heller så ovanligt), men saken var den att den här gången var det inte bara vi två, utan i princip alla (någon gång) inklusive NICO! Nico som tyckt att vi är så jobbiga som håller på på ett ställe som inte är till för dans.

Annan rolig sak som hände var ju när Nico skulle slå Saga och jag virade in mig i henne och han slog mig istället. Automatisk reflex är att slå tillbaka så både jag och Saga slår till honom och sen är jag tvungen att lyssna på hans gnäll om jämställdhet, varpå jag kommenterar att jag har blivit slagen förut. No biggie!

Efterfesten då? Jag menar Spitfire måste ju stänga nån gång.
Det var meningen att vi skulle hem till Marcus, och han, Oscar, Amanda och Nico hoppar in i en taxi medan jag och Saga försöker komma ifatt BertBruno, Ivar och André som är på donken. När vi kommer dit hamnar Bruno i bråk med några som står i kö bakom honom och sen äter de mat som femåringar på grund av för mycket alkoholintag.

Sen hoppar vi direkt in i en taxi till Marcus, svarttaxi dessutom eftersom vi är en för många. Jag var inte helt emot att försöka ta oss dit på annat sätt, men det är jag ju aldrig. Taxi är så värdelöst. Kommer till Marcus, står och ringer till alla som är där, får inget svar. Får tag på Marcus som kommer och öppnar, inser att ingen annan är där och drar igen. André och Saga hoppar in i en taxi, jag och Ivar åker med en liten bit tills taxichauffören börjar bråka, och sen tar vi en romantisk promenad i regnet ner till Slussen och diskuterar enbart var hans hus ligger.

Snackar lite med Oscar och han säger att de blev rådissade av Marcus, mer än så vet jag inte. Men det får jag veta idag. Mello whaddup?

25 bitar sushi senare

Datum: 2011-03-11 | Tid: 12:30:00
Igår var jag och och Sturk och käkade lunch på en sushibuffé, jag åt 25 bitar och slog mitt egna rekord i och med det. Shit vad illa jag mådde efteråt. Men lätt värt 95 spänn!


Fhina!

Datum: 2011-03-09 | Tid: 12:46:34

Okej att det är en ganska dålig vinkel, men vi stod på en liten platå och fotografen nedanför oss = inte bra bild!

Men man kan inte ta bort natural beauty!
ssssssk!

 


Kollektivet är över

Datum: 2011-03-08 | Tid: 18:06:43

Idag kom Elins mami hem, så idag blev jag utkickad från mitt andra hem där jag har spenderat den senaste veckan plus lite till.

 

Är tillbaka hemma i vardagen, och trodde jag skulle få världens välkomstfest, men när jag öppnade dörren var det ingen hemma! Besvikelse. (Sen kom jag på att mamma inte ens vet att jag skulle komma hem idag...)

 

Tror jag spendera min kväll med att städa mitt rum, träna lite och kanske tillbringa lite kvalitétstid med Familjen Token (även fast de nu inte heter så längre...och jag kan inte komma på vad de heter heller).

 

Imorgon och sju dagar frammåt är det bara jobb som gäller! Hockeyslutspel, y u hate me?


Igår gick inte som planerat, men det var för jävla kul ändå!

Datum: 2011-03-08 | Tid: 13:41:29


Igår var det måndag. Igår så skulle Elin på studentskiva med Oscar. Han kom hit och förade lite och vi satt och kollade på Chuck. Jag skulle följa med dem i hopp om att någon rolig kanske satt på Spit när vi kom dit för de skulle till Pure. Men där satt ingen. Stoffe var i New York, Nico var på Treat med sin vän och Saga ville inte komma i mjukisbrallor.

Anyway, efter ett tag så skulle Elin och Oscar börja röra sig, och vi hade börjat prata om att jag skulle få Idas biljett eftersom hon ändå inte skulle komma. Det blev så till slut och vi tre gick in på Pure. För att sammanfatta det lite kortare så ska jag leka med punkter.


  • Vi träffade på Emelie "Ung Mamma" och Beda från jobbet.
  • Nico kom dit med sin kompis för att hans kompis kände en av killarna som hade skivan
  • De drog ungefär lika snabbt
  • Vi blev bästisar med hur många människor som helst, men bara med killar
  • Vi träffade på Matte Borg efter att jag utbrustit "han ser ut som Matte Borg!"
  • Curt kom in efter att han slutat jobbet på Spit efter många om och men
  • Jag och Elin freakade totalt på dansgolvet
  • Jag fick reda på att jag har en fiende, som veeeeeerkligen inte tycker om mig (<- Hennes ord)
  • Min fiende påstår att jag har raggat på hennes pojkvän vilket är en felaktig anklagelse eftersom 1) de inte var tillsammans när det hände och 2) vi är gamla kompisar och om något så raggade han på mig

Men jag hade världens bästa måndagskväll/natt i alla fall! Stackars lilla flicka som lever kvar i det förflutna. Relationships are bad peeps!


Shoppingbegär!

Datum: 2011-03-07 | Tid: 18:19:00
Det är så hemskt när man inte får göra något, och då automatiskt vill göra det mycket, mycket mer! Snart är det ju dags för Japan (aaah! 21 dagar!), men när jag kom tillbaka hem till Elin (a.k.a hus numero deux) så hade hon fått en H&M katalog in i sin brevlåda. Och ja, det finns mycket i den katalogen som jag vill köpa, näst intill måste köpa känns det som. Jag kollade upp allting jag ville köpa, vad det skulle kosta mig, och det är ungefär en tredjedel av vad jag har sparat, exklusive nästa lön. Men ååååh vad det lockar!


Vajayjay clean!

Datum: 2011-03-07 | Tid: 13:19:17Jag känner på något sätt att det är viktigt att informera er alla om att min vajayjay är ren och fin och "ser ut precis som den ska göra".

Det var inte heller så farligt egentligen. I början var jag faktiskt skeptisk, även när Sturk sa att hon låg och skrattade. Fast Sturk är även tjejen som kollar på 101 sätt att åka ur en gameshow, och istället för att sitta i total skräck, kläcker ur sig; "Det där ser ju skitkul ut, det där vill jag göra!" Men det var inte så farligt, inte värre än att ha sex egentligen, fast med plastredskap och med någon som sitter och stirrar på ditt underliv istället för att titta dig i ögonen. Eller vad man nu föredrar när man ligger.

Oavsett så var det helt okej.

Nu blev det slaskpannkakor med Elin. Hon gjorde dem dock bättre än jag, de såg faktiskt ut som pannkakor...

Oh no, vajayjay

Datum: 2011-03-07 | Tid: 09:57:33
Uppe med tuppen för att genomlida en gynundersökning för första gången.
Igår var det spänt när jag plötsligt insåg och snabbt delade med mig av denna tanke;

"Elin, imorn ska en kvinna stirra upp i min vajayjay!"

Idag känns det ungefär likadant. Har ingen riktigt lust att ha en person, man eller kvinna som sitter och undersöker, pillar och verkligen synar det allra heligaste samtidigt som de kommenterar med några "hmm" och "mmh", och man desperat försöker få reda på om deras få uttalanden är positiva eller negativa.

Men men, det värsta som kan hända är väl att jag blir sexuellt ofredad, men jag tror inte ens att det skulle kunna klassas som det eftersom jag... i brist på andra ord (förlåt mamma!) är ganska sexuellt frustrerad just nu!
Man tager vad man haver, HAHAHAHA!

God morgon!


Att ha sex i TV

Datum: 2011-03-06 | Tid: 21:49:51


Elin, Sturk och jag ligger och kollar på James Bond - Die another day, och Bond och Halle Berry har sexytime.

Kim (utbristands): Jag vill också ha sex med James Bond!
Sturk: Ha sex i TV
Kim: Yes!!


Nehe, inte idag heller!

Datum: 2011-03-06 | Tid: 15:22:35

Man tror det är vår när man ser solen som lyser och en klarblå himmel. Sen lutar man sig en aningens uppåt och inser att snöfanskapet fortfarande ligger kvar på marken, och inser att nä, än är det inte vår!


Black IN Yellow

Datum: 2011-03-04 | Tid: 12:49:00

Äntligen har svarta och gula fått sitt eget porrfilmsnamn!
Världen är rättvis igen!

Black and yellow, black and yellow, black and yellow, black and yellow,
Black in yellow, black in yellow, black in yellow, black in yellow!


Shit vad mitt liv är stört irriterande jobbigt!

Datum: 2011-03-03 | Tid: 15:07:19
Hur stor är chansen! Jävla skitbajskiss också!
Men men, gotta catch 'em all eller vad vare vi sa?


Fel på mig?

Datum: 2011-03-02 | Tid: 23:18:54

Ingen skulle tro mig om jag sa att jag har tränat ikväll, så jag tänker inte säga det!


Jag vill starta två facebookfotoalbum

Datum: 2011-03-02 | Tid: 18:40:31
Ett med alla bilder på Jacob med konst i ansiktet, och ett med alla bilder som cirkulerar på Stoffe, som inte kommer ha någon själ kvar om det fortsätter så här!


Underdogs unite

Datum: 2011-03-01 | Tid: 13:43:37Ikväll blir det FREAK!We will never be, never be anything but loud
RSS 2.0