c'est fini!

Datum: 2011-01-30 | Tid: 18:23:19

gif animator

Klar med tredje rättningen av Issues. Redo för att skriva in allting på datorn igen och därmed rätta den igen. Men sånt är livet. Sen kanske jag kan börja försöka få den publicerad också. Tjoho!


in the world of literature

Datum: 2011-01-30 | Tid: 18:07:39

Nu ska jag ägna resten av min kväll med att läsa Friends for never, och rätta de tre sista kaptilena på Issues. Efter det så tänkte jag skriva in min demon-historia på datorn och skicka till Hachiko så hon får läsa. Inte för att den på något sätt är seriös, den är mest bara daltande med idéer och hemliga fantasier jag har, men det är kul ändå.

Söndagar kan vara sköna på det sättet.


I just had sex!

Datum: 2011-01-30 | Tid: 17:46:00

She kept looking at her watch - Doesn't matter, had sex
But I cried the whole time - Doesn't matter, had sex
I think she might have been a racist - Doesn't matter, had sex
She put a bag on my head - STILL COUNTS


El casado!

Datum: 2011-01-30 | Tid: 15:10:42

Fick mig ett trevlig samtal så här på morgonkvisten (Kimtid), av El Casado som ringde två gånger när jag var på toa, skrev "SEEEEGO" och ringde igen!
Vi satt och pratade i 26 minuter och 35 sekunder och det var en ganska bra start på min dag i alla fall!


Jag är inte orolig längre

Datum: 2011-01-28 | Tid: 14:39:46

Redan efter tio minuter in i första avsnittet så insåg jag att de har gjort det igen!

Skinsförfattarna har på något sätt lyckats ta ett gäng helt nya karaktärer, som skulle kunna bli så passé och likt de andra två generationerna, och tvistat om dem totalt!
Jag tror att generation tre kommer vara den mest skruvade av alla, just för karaktärerna är så starka.

 

(SPOILERVARNING!)

Första avsnittet handlade om Frankie, tjejen som flyttade från Oxford till Bristol och gör entré på skolan på en permobil (classic!). Under den tiden får man även bli introducerad till resten av karaktärerna och snabbt inser man vilka man kommer gilla under seriens gång, och vilka man kommer vilja skjuta i huvudet!

 

Mhmmm...längtar tills nästa avsnitt!


Elin är gottegris!

Datum: 2011-01-28 | Tid: 12:38:07
Om ca två timmar kommer denna donna hem till mig för att baka hallonpaj till ikväll! Hon ringde mig för att kolla vad vi behövde, vilket skapade hela min Hooked On A Feeling-hysteri!


Elin: Och sen trooor jag vi behöver en liten påse ostbågar också! Sen är vi klara!

ON REPEAT!

Datum: 2011-01-28 | Tid: 12:32:11

 


Bara för att jag älskade min nyårssminkning så himla mycket

Datum: 2011-01-28 | Tid: 12:12:00

Massive eye attack!

Waah!


Vilket liv det blev!

Datum: 2011-01-28 | Tid: 05:37:14
Jag skulle kunna totalt ändra tiden för det här inlägget för att inte verka så sjukt nördig eller nocturnal, men jag är inte den enda som totalt stänger av mina egna behov när jag spelar The Sims. Så här sitter jag, halv sex på morgonen och har spelat, och spelat, och spelat! I ungefär nio timmar har jag inbillat mig att det är mitt på dagen när det är ljust i spelet, och mitt i natten när det är mörkt osv. Jag har både ätit, sovit, och gjort allt det där man inte behöver göra när man sitter fast i en spelvärld.

Anyway.
Det är mycket som har hänt hos familjen Bull, som nu heter Foltz eller något liknande löjligt.

Sheldon dog i en fånig olycka, involverandes en trasig diskmaskin och inte tillräckliga kunskaper i händighet, dagen efter sin födelsedag till tonåren. FAIL


De två föräldrarna gifte sig äntligen (tre dagar innan åldring...) och lyckades skaffa två barn till.
De är nu uppe i sitt sjätte barn (även fast bara fem lever...)

 

På tal om barn. Telly Bull (hon som jag ville fortsätta spela på för att hon var så himla snygg) var med om någon freak accident och kom till bröllopet med sönderbränt ansikte, och bara några få tussar av sitt underbara blonda hår kvar. Jag undrar fortfarande vad som hände, men det finns inte riktigt någon som kan berätta det för mig...

 

Japp, aldrig har jag varit så nöjd med barnen som i den här familjen! BRA GENPOOL, TJOHO!
Eller, om man bortser från den förbannade näsan som är så dominant att den är i varje jävla unge! Buuh!
Men jag har coola barn.

Två av barnen blev blonda, bara det är en bragd när pappan är svarthårig. Men å andra sidan så har familjen Bull (Token) en tendens att göra lite som de själva vill med sina gener. Jaha, oj en rödhårig och en svarthårig? Ja men då blir det ett blont barn, tjoho!

Ett av barnen blev brunhårigt, och de andra tre svarthåriga. Vad som är coolast är ögonen. Vissa har klarblå ögon, andra lite mer diffusa. Och den yngsta blondien har bruna ögon! Mer eller mindre min drömfamilj alltså!

 

Noelle (ignorera kläderna) är den jag ska fortsätta spela med, enbart för att hon är den enda i familjen som fick sin pappas näsa, och alla vet ju att jag kämpar för att få tillbaka en normal snok istället för den massiva breda bron som alla har nu.
Tydligen ska hon bli astronaut hon. Jag hade tänkte att hon skulle ta över nektargården och bli kock. Men vad gör man...

 

Juste. Howard gjorde en tjej på smällen så jag tvingade honom att förlova sig med henne. De verkar dock inte ta skada av tvångsförlovningen för han stack och flyttade in hos henne istället, när hon var preggers med deras andra barn! Intriger, intriger!

 

Juste 2. Jag har totalt tappat bort mig i släktträdet (blir ju inte bättre av att skiten inte vill ladda ordentligt). De kan gifta sig med släktingar for all they know.


The Game - Neil Strauss

Datum: 2011-01-27 | Tid: 22:38:51
Jag har spenderat hela min dag med att sträckläsa The Game, skriven av Neil Strauss. Trots att det är en bok som basically handlar om hur man manipulerar kvinnor till att vilja ha vem som helst som kan tricksen, och får kvinnor att framstå som dumma dockor som faktiskt går på det (!), så tycker jag att boket är sjukt underhållande.


Kan inte riktigt släppa ifrån mig den, även fast jag samtidigt sitter och kollar på någon form av unrated version av Not Another Teen Movie. Dock så sitter jag och läser den i PDF-fil, så jag funderar på att köpa den i riktig form. Digitala böcker är inte riktigt min stil.


Skins Generation 3

Datum: 2011-01-27 | Tid: 13:48:00


Idag sänds det första avsnittet av Skins Säsong Fem, på Brittisk TV. Detta betyder att imorgon har jag ett helt nytt Skins-avsnitt att kolla på innan mysig middag med jäntorna.

Efter det dramatiska slutet med G2, så var jag lite skeptisk över G3, och orolig för hur de ska fortsätta driva serien på ett nyskapande sätt. De må ha nya karaktärer, men i slutändan kommer ändå alla vara likadana. Detta är något jag oroar mig för varje gång de byter ut casten, trots att jag första gången blev totalt överbevisad när Säsong 3&4 var så otroligt bra!

Jag bara hoppas att de lyckas göra säsong 5&6 precis lika bra!


Jag är duktig!

Datum: 2011-01-27 | Tid: 04:15:20

Fast inte så duktig! Jag skulle vilja säga att jag spenderade hela dagen och hela natten med att sitta och stenhårt rätta Issues, men då skulle jag ljuga! Istället för att faktiskt göra detta, städade jag mitt rum, hjälpte till med middagen (yes, really), och spelade The Sims 3.

Jag lyckades dock rätta fyra kapitel och har bara fem kvar, så ändå lite progress! Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och åtminstone försöka sova!

Farväl rikedom!

Datum: 2011-01-27 | Tid: 03:00:00

Jag blev så himla trött på att springa omkring i ett hus med tre våningar (som jag inte ens byggt själv och därför inte känner mig hemmastadd i, även efter tre generationer). Och ville börja om utan att riktigt börja om. Så jag tog Hannah och hennes älskling och lämnade resten av familjen (en bror + fru & barn, en mamma, och en tvillingsyster) och flyttade till förorten, iväg från rikemansområdet med stora, överflödiga hus och pooler!

 

Nu bor det i ett litet men mysigt hus, som har en trädgård och en altan man inte går vilse på. Två söner har de också, med namnen Sheldon och Howard (för jag satt och kollade på The Big Bang Theory när båda föddes och jag orkade inte komma på något jättefyndigt).

 

Så långt tog åtta timmars spelande mig...Yes really.


Spelningar jag vill gå på

Datum: 2011-01-26 | Tid: 14:52:00
Letade runt på Ticnet på skoj och hittade en hel drös med spelningar som är nu under 2011, men som jag inte kan gå på för att jag är snål!

Dessa är;

The Wombats (29:e Mars)
Den här var jag villig att betala för, men jag sitter på ett flygplan påväg till Japan då...

Miyavi (12:e April)
Funderar på att gå ändå, även fast jag inte är ett stort fan längre! Men han är fan awesome!

Band Of Horses (21:a Februari)
Slutsålt :'(

Foo Fighters (22: Juni)
Skulle vara legendariskt att se dem, men biljetterna var svindyra

 


Mästerkocken in da house!

Datum: 2011-01-25 | Tid: 21:17:39
Jag kommer nu inte längre behöva överleva på snabbnudlar och McDonald's, för jag har äntligen bemästrat kunskapen om hur man steker köttbullar! Makaroner - inte så bra.


Smoothies @ Starfields

Datum: 2011-01-25 | Tid: 20:56:00
Idag har jag spenderat min vakna tid med tvillingarna Stjärnfeldt, dock var och en i taget och under olika tillfällen. Promenerade med Bella hem till Bella efter att hon slutat jobba, och drack te, åt ostbågar och drack skogsbärssmoothies, samtidigt som vi kollade på japanrelaterade saker på datorn.


Sen skulle Bella åka och träna, och då kom Filippa hem till sitt old house, och jag följde med henne och fick en sneak-peak på lägenheten. Så himla fin och mysig! Satt där och kollade på America's Next Top Model medan hon packade upp sina kläder, och nu är jag hemma!

Svinmysig dag, waah ~

Min gårdag...

Datum: 2011-01-25 | Tid: 18:04:00
...spenderades utklädd till kock med Amanda och Sturk. Jag säger utklädd därför att jag (och antagligen inte de heller) inte hade någon aning om vad jag höll på med!


Och Saga var ju så klart tvungen att ta en bild på våran förnedring!

Tills grannarna klagar

Datum: 2011-01-24 | Tid: 00:42:29
Igår (lördag) var jag på 20-årsfest hos Adde. Kom precis från jobbet och lyckades tima in det med presentöppning. Det var glad stämning och ett kärt återseende på många håll. Det dansades och det dracks, och pratades djupa politiksaker medan Kim fick en djupgående massage efter för mycket headbang.

Till slut blev vi så glada och högljudda att grannarna kom och klagade. I och för sig var det 1) efter ca 6 timmar av hög musike och 2) klockan halv sex på morgonen.

Knatade hemmåt med glada grabbar och somnade gott i sängen.
Det där gör vi om!

Amanda och fyllan

Datum: 2011-01-22 | Tid: 15:11:41
Amanda: Men alltså, ser du inte den där kvinnan i röd jacka?
Kim: Det är en röd dörr Amanda...

I'm on a boat

Datum: 2011-01-19 | Tid: 13:10:37
Ikväll blir det kryssning med massa sköna människor från jobbet!
Släpp alla hämningar och lev livet!

Min gårdag i siffror

Datum: 2011-01-18 | Tid: 15:19:56
23 timmar och 40 minuter vakna
15 timmar jobbandes
24 Champagneflaskor öppnade
2000 glas uppställda
4 timmar dötid
1900 korvar utdelade
20 sånger sjungna
3 kaffe druckna

sovsällskap = förvisad till soffan

Datum: 2011-01-17 | Tid: 09:45:01
Elin och Sturk kom förbi för lite mys igår kväll. Åkte till centrum, handlade mat och godis, åkte till godissvampen och hyrde film. Blev Babysitter wanted och Nightmare on Elm Street. Kom i säng ganska sent och jag somnade i ungefär en timme mellan mitten av Kejsarens nya stil och Easy A, och sen låg jag och vred och vände på mig i evigheter. Det var för varmt med duntäcke och tre personer i samma säng, och dessutom låg Sturk och smaskade i mitt öra så vid sex (efter en halvtimmes puttande och irriterat stönande från min sida) så förvisade jag mig själv till soffan, men kunde ändå inte somna för det var vatten som låg och droppade utanför. Gjorde frukost och kaffe och låg och kollade på TV till klockan nio då jag tog mig en dusch.

Frasse, min partner in crime, väckte Sturk runt halv tio genom att slicka henne i ansiktet, och sedan försöka kravla sig upp på min säng (som för övrigt är en mess). Så payback!


Jobb om två timmar, tjoho!

Jag vägrar!

Datum: 2011-01-16 | Tid: 17:00:02
Satt och kollade på Födelsedagar på Facebook, och såg hur alla mina jämnåriga kompisar fyller 20. Det känns så overkligt och nästan absurt att vi, vi som är så himla små, ska fylla 20!
JAG VÄGRAR!
Jag tänker adrig bli 20, jag tänker vara forever 19 och forever tonåring! Så det så!

waah!

Datum: 2011-01-16 | Tid: 02:29:42
Idag jobbade jag trots att jag igår låg med feber och mådde piss. Gick ganska bra, hade knapprat i mig lite Alvedon innan. Fick dock spelet på alla i min kiosk och ville strypa en kille när passet var slut. Gick till hotellet med Elin, Frida och Sturk och satt och snackade om livet på Globen i alldeles för många timmar.
Gick till Gullmars, där låg två halshuggna duvor. Jag trodde det var svarta snöklumpar och höll nästan på att trampa på en. ONAJS! :(

Höll på att missa bussen, men det var så lång kö att jag hade hunnit även om tåget kommit sent. Buh!
Värdelöst inlägg men oj så kul.

Just lead me till I follow

Datum: 2011-01-13 | Tid: 11:50:00

Cause we sing for the deaf
And we dress for the blind


Världens sämsta morgon

Datum: 2011-01-13 | Tid: 11:05:59
Gick och la mig alldeles för sent för att jag satt och redigerade, frös hela natten och vaknade av Frasses JÄVLA pipande efter mamma. Han höll mig vaken tills hon äntligen kom hem, och jag insåg då att det var lönlöst att försöka somna om så det var bara att pallra sig upp med ett taskigt humör och en känlsa av att hela den här dagen kommer att bli helt värdelös!

BOOH!

Hairspray

Datum: 2011-01-12 | Tid: 21:04:58
Har fått för mig att lyssna på Hairspray-soundtracket på repeat. Är helt pånyttförälskad i skiten! Mhmm! Det är ju så underbart!

 


För jag har tråkigt

Datum: 2011-01-10 | Tid: 22:25:05
Ska inte påstå att det är tråkigt att lyssna på McFly i snart fem timmar och spela MapleStory, men jag har inget bättre för mig just nu, så jag stal en lista från Camilla, som hon stal från Sara och som Sara antagligen stal någon annanstans!

Here goes!Namn: Kim Caroline Ellinor Norén
Födelsedag: 4 Augusti
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Brun
Längd: 178 cm
Höger/Vänsterhänt: Vänster
Värsta vana: Rökning eller att jag hela tiden drar bort skin från läpparna = sår = ajajaj
Stjärntecken: Lejon
Sko stlk: 37-39
Är dina föräldrar skilda: Si
Skor idag: Foppatofflor
Din svaghet: Min paranoia
Dina rädslor: Att bli lämnad
Mål för det här året: Spara ihop tillräckligt med pengar så jag kan flytta till England
Mest använda fras på msn: Msn? Nej?
Det första du tänker på när du vaknar: "Bara tio minuter till"
Dina bästa kännetecken: Jag är lång och jag är asiat, you do the math
När går du och lägger dig: Alldeles för sent
Mest saknade minne: Gymnasietiden


Favoriter
Färg: Grön och Lila
Mat: Kyckling och ris...lolnej! Fläskfilé, potatis och béasås
Sport: Jag? Sport? HAHAHAHAH
Djur: Katt
Glass: Daimglass
Godis: Lakrits
Affär: H&M Divided och SF-bokhandeln (♥9
Sallad: Tomat
Skådespelare: Jesse Eisenberg och Michael Cera
Låt: Just nu är det The Heart Never Lies med McFly, men jag har tusen
Bokstav: G
Nummer: 6
Tuggummi: Läkerol Salmiak
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Aquafresh
Radiostation: Star FM eller Vinyl
Parfym: Britney Spears Hidden Fantasy
Doft: Killparfym
Kroppsdel på motsatta könet: Armar

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Författare
Hur vill du dö: Ovetandes
Vem av dina vänner är mest lik dig: Camilla, fast vi inte umgås längre
Vem är högljuddast: Sturk
Vem får dig mest att skratta: Bruno på fyllan
Vem har du känt längst: Bella
Vem är blygast: Venne
När grät du mest: Hösten 2009 - Våren 2010
Vad är den bästa känslan i världen: När man vet att dagen inte kommer bli fel, oavsett vad som händer
Värsta: När det känns som om man bara är waste of space och ingen älskar en
Vart vill du bo i framtiden: Antingen i en takvåning i centrala London, på landsbygden i England, eller i ett typsikt engelskt radhus...I england...
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Utseendemässigt: Hållningen och min haka. Personlighetsmässigt: Min tendens att överreagera
Hur länge tror du att du kommer leva: Om inte apokalypsen 2012 failar, tillräckligt länge
Har du någonsin varit kär: Jag börjar tveka mer och mer på den frågan
Blivit dissad: Haha ja
Rymt hemifrån: Ett par gånger
Föreställt dig ditt ragg naken: Varför just bara ragget? Jag föreställer mig ofta många människor nakna
Skolkat: Ni kan kalla mig Kim "Kommer inte till lektionerna som är innan klockan tio" Norén
Sovit utomhus: Ja, i tält, sen har man väl slumrat till på en brygga eller två
Gråtit i skolan: Ja, nån gång så där
Spytt i skolan: Min första tanke var nej, men sen kom jag ihåg nollningen i ettan och ändrade svaret till ja
Velat bli modell: Har väl tänkt tanken ibland
Varit otrogen: Man måste ha haft en förhållande för att kunna ha varit otrogen? Right?
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Mjo
Sett en död människa: Nej, men jag har sett en döende människa
Druckit alkohol: Aldrig!
Ätit sushi: OFC, sushi är livet
Varit på scen: Ja, om scenen i diverse skolors aula räknas
Snattat: Ja
Varit full: Aldrig!
Retats: Haha jaa
Blivit nerslagen: Nerbrottad och petad i midjan riktigt hårt, räknas det? Jag menar, det är ju typ värre än ett slag i ansiktet!

Du...
Svär: Regelbundet
Sjunger bra: Jag gillar att låtsas att jag gör det
Dushar dagligen: Nää
Tycker att du är attraktiv: Beror på vilken dag och vilken outfit jag är i! Är ju som attraktivast i mjukisbrallor och en stor tröja utan BH under, fettigt hår och ringar under ögonen! RAWR!
Kommer överens med dina föräldrar: Jaa...det tror jag väl
Gillar åska: Absolut inte!
Spelar något instrument: Wishes, wishes
Äger en iPod: Ja
Går till kyrkan: Varje söndag! ssssk
Sover med gosedjur: Nej
För dagbok: Jag försökte, men jag kom en dag in sen glömde jag bort det...
Dansar i regn: Om jag har tråkigt
Sjunger i duschen: Är den asiatiska versionen av Hannah Montana möter Taylor Swift i duschen!

This or that
Pepsi/Cola: Zingo
McDonalds/Burger King: Donken
Singel/gruppdate: Singel
Choklad/vanilj: Vanilj
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar.
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Kinamat/mexikanskt: Kina
Kakor/paj: Ehhh...båda?
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Blind

Kan du
Gå ner i splitt: Wishes, wishes
Skriva med båda händerna: Jag kan skriva som en femåring med högerhanden, räknas det?
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Med tuggummi? Nej (jävla tungpiercing!) Såpbubblor? Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Beror på hur det tolkas
Ha dina ögon i kors: Har ingen aning
Nudda näsan med tungan: Nej
Dansa: Som en maddafacking GAWD!
Äta vad du vill utan att oroa dig: Jag äter, sen oroar mig, sen äter jag lite till

Vem var den senaste personen
Du nuddade: hmm.. tror det var idag när jag gav Melvin (ett av dagisbarnen) en hej då-kram
Du pratade i tfn med: Niklas
Msnade med: Oj.. det var länge sen jag var inne där, men tror det var åhlen.
Du kramade: Ett av dagisbarnen
Du skällde på: Tindra (dagis)
Sportade med: Sportade? då räknas inte gymma eller? Var väl med släkten på krokis i somras då kanske?


Senast/e

Du skrattade: Idag, när Frasse skällde på sin egen spegelbild
Du grät: Idag, när jag lyssnade på The Heart Never Lies
Filmen du såg: The Spy Next Door
Tuggade tuggumi: För länge sen för att komma ihåg
Drog ett skämt: Hela mitt liv är ett skämt!
Sång du sjöng: Har i princip sjungit i fem timmar, kan inte riktigt säga vilken den sista var

Random

Vilket land skulle du vilja besöka: Irland, Skottland, Japan (SNART OMGOMGOMG), Korea, Australien, USA, Italien, Portugal, Kina, Mexico, Kanada, you name it
Hur många kuddar sover du med: Två
Dricker du mjölk: Oftast
Person du hatar mest: Den som tycte att kvinnor ska ha ont i magen en gång i månaden och blöda i fem dar! VARJE MÅNAD, VARJE ÅR, TILLS MAN BLIR TYP 50!!!!!!!!! DÖöööööö
Mest använda fras: Fuck you,rå
Var tror du vi hamnar när vi dör: I jorden, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Hur många signaler innan du svarar: Mellan en till du hinner komma till röstsvar och ringa igen med samma resultat
Vad borde man uppfinna: Tidsmaskiner och sånt där coolt stuff
Är du ett hälsofreak: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! nej.
Vad är det värsta vädret: Storm
Lekte du med barbie som liten: Jaa...
Hur många betyg har du ig i: Nada!


McFly all night

Datum: 2011-01-10 | Tid: 15:07:07

Satt och lyssnade på en acappella version av Surfer babe och fick helt plötsligt lust att lyssna igenom alla deras album, i turordning och avsluta med alla b-sides!

Jag vet vad jag ska göra idag.

(Ps. Det är läskigt hur bra Dougie passar i tjejkläder Ds.)
(Pps. Män i uniform - yum ♥ Dds.)


Swoon

Datum: 2011-01-10 | Tid: 03:28:36

Först var den hysteriskt rolig, en sådan där bok som man ligger och skrattar för sig själv åt.
Sen blev den helt sex-inriktad med en hel stad Gone Wild.
Sen blev den fylld med intriger och spänning.
Sen blev den skum.
Sen blev den teenage high school life with a twist.
Sen blev den paranormal och våldsam.
Sen blev det sexy time.
Sen tog den slut.

Jag är så himla bra på att sammanfatta böcker.

Thumbs up for insanity

Datum: 2011-01-09 | Tid: 04:44:29

Älskar henne ♥


Dagens

Datum: 2011-01-08 | Tid: 21:02:00
Alla har väl sett parodin på Pippi Långstrump?
För er som inte har det så är det bara att klicka här.

För er som har sett den, förstår antagligen hur vi menade när jag och Bella skämtade om detta på bussen hem!


KEEKI! KEEKI!

Datum: 2011-01-08 | Tid: 19:44:10
Hemgången från IKEA och klarade mig ganska bra. I och för sig brände jag allting på fikat, och lyckades köpa två saker jag inte behövde egentligen, men vad fan! Det är IKEA, man kan inte åka därifrån tomhänt!

Bella däremot gick upp i höga summor medan jag höll mig under hundralappen!


 

Jag mår bra HEJ!


Och vi åker till IKEA nån dag, och prövar alla sängar du och jag

Datum: 2011-01-08 | Tid: 14:16:52
Bella ringde och fick upp mig ur sängen med en hejdans fart genom att säga de magiska orden; "Jag ska till IKEA, vill du med?"En och en halv timme senare är jag redo att dra, med fixat hår, fixat smink och nya kläder som behövde användas för första gången! :D


The show must go on

Datum: 2011-01-08 | Tid: 01:30:00

Another hero
Another mindless crime
Behind the curtain
In the pantomime


Låten ger mig freaking gåshud varje gång! ♥

 

Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on


Mitt i smeten!

Datum: 2011-01-08 | Tid: 00:35:19
Fanta lemon. Ostbågar. Godis.
Och sen två små flickor som exalterat Googlat allt de behöver veta om sin resa till Japan (och lekt omkring med street view i Google Maps).

Bella kom över för att kolla upp hur tåg och sånt gick från Narita Airport, och sen kollade vi omkring och insåg att vi inte kunde ha fått ett bättre hotell. Vi som trodde att vi skulle ligga ute på vischan någonstans som jag har gjort med mina Londonresor, men istället har vi hamnat mitt i smeten med både Shibuya, Harajuku, Akihabara och Roppongi i närheten (tunnelbane-wise, det är inte som att vi kan gå dit).

Dessutom så insåg vi att Foki hade åkt samma tidpunkt som oss förra året, och därför kunde vi lätt kolla igenom hennes blogg för att hitta tips om vart man ska gå, och vad man ska göra.

Fantastiskt! Längtar så!

Nu är det dock dags för mig att ägna mig åt mina mer kreativa läggningar.
Ska sätta mig och skriva tills fingrarna blöder eller jag känner att det är dags att gå och lägga mig! Kan inte bli mycket mysigare än vad det har varit idag!


Stämningsmusik

Datum: 2011-01-05 | Tid: 20:36:50
Försökte hitta rätt mood för nattklubbsscenen som jag leker med, och sökte igenom Spotify efter allt jag kunde komma på. Blev en kort spellista med bara Marilyn Manson och Nine Inch Nails (och typ två andra artister). Men låtarna passar den stämning som ska vara (och är typ musiken som spelas där!), så whatevs!Att köpa till Japan

Datum: 2011-01-05 | Tid: 19:42:19

Är högst upp på listan över vad jag ska köpa för att förbereda mig inför Japan. Jag och Hachiko ska ju trots allt spendera runt 26 timmar luftburna (med undantag för de där konstiga tidsomställningarna som jag inte förstår mig på), och sammanlagt 24 timmar väntandes på flygplatser, så då har vi gott om tid att försöka klara av alla 747 sakerna som det står att man ska göra!


Ny idé

Datum: 2011-01-05 | Tid: 04:13:58
Jag får ju nya idéer till nya projekt hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden. Har en nu som jag arbetar med, samtidigt som jag försöker återfinna den inspiration jag hade till FFN (men den är helt borta, vet inte ens vad som ska hända nu... får kalla på mitt medium Hachiko). Har i alla fall börjat skriva på en scen på något form av demonbok som jag har haft i huvudet i några dagar nu, ska se hur det blir.

Hade tänkt lägga mig och skriva lite nu, men jag kände mig plötsligt väldigt trött helt plötsligt. Ska nog lägga mig och kolla på nya avsnittet av How I Met Your Mother istället. Är ändå ledig imorgon (skööööönt) och har inget annat planerat än att städa mitt rum och att skriva, skriva, skriva, skriva. Och sen kanske börja läsa på Swoon (även fast det innebär att jag inte har något kvar att läsa sen förutom en massa klassiker).

Choices, choices...


Listan of mainstream 2010

Datum: 2011-01-05 | Tid: 03:40:03
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Sminkat mig fint? Eh...jag vet nte

Har du några nyårslöften?
Rätta färdigt bokjäveln.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, fast man hör ju hur det sprider sig

Vilka länder besökte du?
England (x2), Tyskland (i en timme)

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
8 April

Vad var din största framgång 2010?
Studenten!

Största misstaget?
Hela 2010 var i princip ett misstag

Bästa köpet?
Ny dator

Vad spenderade du mest pengar på?
Sprit och cigg

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Underbara rara vännerna.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
We no speak americano, lätt

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare

Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat

Favoritprogram på TV
Desperate

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Kom hem från England och blev överraskad hemma

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Normal

Den bästa nya personen du träffade?
Dominic

Inatt...

Datum: 2011-01-04 | Tid: 11:29:29
hade jag tydligen tagit av mig trosorna i sömnen, för jag vaknade utan.
Vad jag drömde som fick mig att göra detta kommer jag inte ihåg, men antagligen något snuskigt!

Orättvist!

Datum: 2011-01-03 | Tid: 02:03:56
Läste precis ut Awakened i tron om att det var den sista boken i House of Night-serien och att allting skulle lösa sig i slutändan. Istället blev jag lämnad vid en hemsk cliffhanger som inte tänker visa sig själv förrän i NOVEMBER det här året. NOVEMBER! Hur elakt är inte det på en skala från ett till tio liksom?

MEH!


Ett nyår till

Datum: 2011-01-01 | Tid: 23:57:54
Denna gång firades mitt nyår in i en snöstorm på Värmdö med massor av trevligt folk. Det var raketer, det var champagne och det var en bra stämning i allmänhet, trots att folk började röra sig hemmåt typ vid ett, två. Misströstade inte. Det fanns några störningmoment, men på grund av dagen i ära så bestämde jag mig för att absolut inte bli irriterad över det.

Nyårsdagen firades med Nicole, Bella, Filippa och Sara hemma hos BF med massor av svull, massor av film och framförallt massor av läsk. Precis vad som behövdes inför de fyra dagar av Disney on Ice som väntar oss nu.

Är förbannat trött och ska sova.
En annan gång kanske!RSS 2.0