Titta på detta

Datum: 2010-11-30 | Tid: 14:26:21
När jag och ett gäng andra muppar var på Gullmars efter en typisk afterwork, så var jag äckligt sugen på pommes (som Malin köpte till mig och i och med det startade hela Sugar Mommy-grejen) så vi drog till den där lilla saken i hörnet på Gullmarsplan och köpte mat.

Då kom en kille in och frågade om han fick fota mig. Han försökte dokumentera nattlivet i stockholm. Jag såg ingen anledning till varför han inte skulle få det, så jag satt där och såg "neutral" ut och väntade på mina pommes.

Anledningen till att jag tar upp detta är för att igår när jag kom hem efter en evighet borta, så hade jag fått ett mail från nämnd kille, med bifogad bild. Jag hade i princip glömt bort hela incidenten, men det var ju en kul sak att göra.

Foto: Erik Viklund

Förutom den där hårslingan som är trollface och hänger ivägen så tycker jag ändå att det blev helt okej!

 


I am alive

Datum: 2010-11-27 | Tid: 11:03:12
Jag har bara fullt upp med hästar och övernattning!
TJOLAHOPP TJOLAHEJ

Walking in a winter wonderland

Datum: 2010-11-24 | Tid: 19:34:39


Samtalsämnen vid middagsbordet hos familjen Norén

Datum: 2010-11-24 | Tid: 18:57:11
 • Läxor
 • Hur mycket godis Wille inte får äta
 • Könshår
 • Hur snygg mammas ragg är
 • Hur sexig kropp mammas ragg har
 • Williams kommande målbrottsperiod och hur mycket jag kommer att njuta av det
 • Hur lik Thea är en skräckfigur från Japan i sin nya lugg
 • Hur lik Thea är Motoko (Love Hina)
 • Kims sexliv
Och sen kan man ju undra hur pass normal familjen Norén är.

Sex dagar kvar

Datum: 2010-11-24 | Tid: 16:19:10
Det är sex dagar kvar på NaNoWriMo, vilket ger mig två reaktioner.

 1. Fan vad snabbt tiden går. Det är snart December. VAD FAN?!
 2. PANIK! PANIK! PANIK!
På något sätt så ligger jag fortfarande efter. Jag skyller på helgens och måndagens eskapader som inte gav mig tillräckligt med tid att skriva det jag bord e. Dessutom har jag i princip två dagar på mig att skriva klart de 13.000 ord som fattas för att jag ska kunna kalla mig en vinnare.

Varför två dagar? Det är ju sex dagar kvar? Kan bruden inte räk na eller, tänker ni säkert nu.
Och trots mina halvtaskiga betyg i matte, som mer beror på saknaden av entusiasm över ämnet, så är det faktiskt så jag kan räkna alldeles utmärkt och det är därför den här uträkningen skapar panik i hela min kropp. Jag har två dagar på mig eftersom mitt jobbschema blev hektiskt, vilket resulterar i att jag inte kommer att ha tid att skriva något på hela helgen, och måste snabbskriva de två sista dagarna i en sådan fart och med sådan trötthet att det knappast kommer att räknas.

Så nu har jag resten av den här dagen på mig, och sen några få timmar imorn innan jobbhelvetet börjar, och sen är det i princip kört.


Globens personal är som Seattle Grace Hospitals - bortsett från medicinska kunskaper

Datum: 2010-11-24 | Tid: 14:44:25
Vanligtviss så tittar inte jag på Grey's Anatomy, har inte riktigt funnit mig tillrätta i serien som är som så många andra serier om sjukhus. Men idag, när slödagen of DOOM tornar upp sig framför en, och jag ligger inlindad i mitt duntäcke och läser Harry Potter / Facebookar, så orkar jag inte riktigt sträcka mig efter fjärkontrollen. Femman har gått på sedan Biggest Loser (det var då jag kom in i bilden), och när Grey's kom på orkade jag inte ens tänka på det.

Men jag satt där och drog blicken ofrivilligt till TV:n och även fast jag fortfarande inte förstår förälskelsen, så insåg jag hur deras relationer mellan varandra påminner om våran. På något sätt är alla huvudkaraktärerna involverade med varandra, och det finns vissa som har haft mer än en älskare inom arbetet. Känslor brinner samtidigt som de räddar liv (nu kan man ju inte påstå att personalen på globen räddar liv på något sätt, vi är snarare anledningen till död). Det var på något sätt väldigt komiskt, eftersom så mycket händer i det incestliv vi lever på vårat jobb.

Dagens outfit

Datum: 2010-11-23 | Tid: 17:49:55

Värmd i sju minuter, bränner i nacken.
Perfekt för kalla hemmakvällar med ostoppbart skrivande.


She will be loved

Datum: 2010-11-22 | Tid: 21:28:05

Hade jag inte varit så extremt trött och hungrig (igen) så hade jag nog inte varit fullt lika dryg! Men det känns ju bra att veta att någon i världen älskar mig och tycker att vi ska gifta oss!

Too little love in the world


The return of the lost daughter

Datum: 2010-11-22 | Tid: 21:06:54
Jag har i princip nyss kommit hem efter en lång och händelserik resa (med nyss menar jag att jag har suttit och stillat mitt behov av internet i allmänhet och skrattat åt bilder på en viss Malin).

Jag har under dessa dagar varit med om mer än vad jag borde ha, men också haft roligare än på länge. Min nacke är öm efter galet dansande med Saga på Caféet. Dansande som freakade ur Stoffe och Curt (som sen började dansa lika funka som oss), och jag har ont i mina lår av helt andra orsaker. Min röst är lite halvhes efter skrikande vid kungsträdgården klockan fyra och jag är påväg mot förkylning tack vare en timmes promenad efter någonstans att äta (visste ni att donken som alltid är öppen, är stängd på söndagsnätterna? sämst!)
Och sen perfekt avslut med bio, trots komplikationer!

Nu blire skriva på på på på på om jag ska ha en chans i helvetet att hinna till deadline.
Over and out
Win life.

Back on track - Hur känns det

Datum: 2010-11-20 | Tid: 03:38:03

Jag har nu faktiskt lyckats skriva klart kvoten, om än med en liten marginal som gör att de tre dagarna jag faktiskt är ledig nästa vecka kommer bli ett helvete om jag ska hinna. Damn you work!

Ska klara det här!


Fucked up dygnsrytm

Datum: 2010-11-20 | Tid: 00:32:51
Vare bara jag som insåg att det var fredag idag?

3000 ord efter - Vad känner du?

Datum: 2010-11-20 | Tid: 00:10:23


Road Trip

Datum: 2010-11-19 | Tid: 22:30:18

Road trip på femman! Tom Green's salmon song kan vara den bästa låten som någonsin spelats på film!


Sad face

Datum: 2010-11-19 | Tid: 01:29:16
Jag ligger fortfarande efter med 2880 ord trots att jag har skrivit hela kvällen! Det här är absolut inte bra!
Buh


well shake it up baby

Datum: 2010-11-18 | Tid: 21:46:04
Ni vet hur normala människor kommer en söndag (eller måndag), med ett långt blogginlägg om vad de gjorde i helgen. Så gör vi inte på Globen inte! På grund av oregelbundna arbetstider så har jag inte bara ställt om mitt dygn till något jag inte har någon aning om hur jag ska vända tillbaka, utan jag har också fått oregelbundna festtider.

Så här är mitt; Vad fan hände den här veckan?

Tisdag;
Afterworken slutade åt helvete eftersom Henning hade lovat att han skulle dricka. Inte nog med att jag fick se Bullet for my Valentine, jag fick också se Henning redigt berusad! Jag var övertaggad och stämningen var bra! Vi slutade hemma hos Oscar, sov sju pers i Oscars säng (ägaren inte inkluderad), och när jag vaknade upp fick jag en shock och en våg av kyla eftersom saknaden av människor (var bara jag och Henning kvar) var lika med saknaden av annan värme (och jag hade sovit utan täcke eftersom det var FÖR varmt).

Onsdag;
Vaknade och åkte till jobbet med Oscar, Sturk och Henning. Trodde det var en vanlig hockeymatch, men det visade sig vara någon hårdrockssak med massor av olika band som spelade, bland annat Papa Roach och Disturbed. Efter det var det ingen som var taggad på att gå ut förutom Malin, men hon valde också att gå hem, men Wille passerade mig i gången mellan hovet och globen och sa; hotellet? så jag gick dit, även om det var sent och jag var ensam. Fick lite undrade blickar från alla tre grabbarna, men sen slutade det på något sätt att jag blev meddragen till Spitfire (fast jag skulle snålåka till slussen och ta bussen hem), och senare till White Room.

Var hemma halv sju och totaldäckade i sängen...tänkte att jag skulle gå upp astidigt och skriva massa ord på boken eftersom det är så att jag ska jobba i princip varje dag resten av månaden, och jag har mer än hälften kvar, men jag sov tills klockan halv åtta.

Fan vilken tur att jag inte skulle jobba idag då!

and off we go

Datum: 2010-11-16 | Tid: 14:31:29
Over and out

I'm up, I'm awake, I'm ready to twist and shake

Datum: 2010-11-16 | Tid: 12:20:03
Bella ringde mig för typ en halvtimme sen, väckte upp mig ur min koma och fick mig att dra mig upp ur sängen. Varför? Jo för att vi två, plus Filippa ska in till stan och titta runt lite. Dessutom ska VI KLIPPA OSS!
Jag har inte bestämt mig för vad jag vill göra med mitt hår, jag vet bara att något måste göras! Min golvmopp går inte att hantera längre.

Funderar på att klippa upp det och klippa lugg, men samtidigt så gillar jag längden och att det inte alltid är så fluffigt. Kanske bara toppa det och klippa lugg? Kanske skita i luggen? Kanske klippa kort (det är ju vinter trots allt)? Kanske göra det überfluffigt!
Nej, jag vet helt allvarligt inte vad jag ska göra, bara att jag ska göra det, för annars blir det aldrig gjort!

Så jag ska duscha, dricka lite te och skriva lite ord innan jag beger mig in till Stockholms stad för en tur på stan innan jobbet.

.

Datum: 2010-11-15 | Tid: 22:34:28


Kims nya favoritlåt

Datum: 2010-11-15 | Tid: 20:54:37

Hoffmaestro - Skankin' Rave

Repeat? Yes?


Haters gonna hate

Datum: 2010-11-15 | Tid: 18:41:49


Goodie bag

Datum: 2010-11-14 | Tid: 17:36:10
På Caféet i Fredags fick vi Goodie bags (var ju därför vi kom det). Trots att det var Microsoft som höll i det så fick vi inga roliga spel, eller någon dator! BOOH! :')

Inte någon Xbox eller Kinect vann jag heller!

Däremot kom jag hem med;


Förseningar

Datum: 2010-11-13 | Tid: 08:08:36
Jag har inte tid att ge er hela historien om vad som hände igår, bara att det var jävligt kul, trots att det för det mesta var relativt nykternt med tanke på omständigheterna, eftersom jag måste åka till jobben vilken minut som helst! Men jag har lite bilder från den senare delen av kvällen och snart slängs nog bilderna från Sturks kamera upp som kan delas med sig.

Fixar det när jag kommer hem efter ett hårt, långt och spännande arbetspass...
Pöss

Kör igång

Datum: 2010-11-12 | Tid: 19:32:09
Nu kör vi igång och håller ut hela natten!
Over and out

Okej...

Datum: 2010-11-12 | Tid: 09:35:41
Så jag är vaken! Men det är tack vare den där jävla sömnen som inte vill komma när jag vill att den ska komma. Låg och vred på mig i två timmar innan jag gav upp totalt, gick upp och gjorde frukost åt alla (bacon och ägg, mhmmmm), satte på kaffe och diskade. Har suttit och organiserat mitt höstalbum och laddat upp filmer på Facebook, fixat ny musik till mobilen och bara varit allmänt seg. Först nu börjar jag känna mig redo att faktiskt sova i några timmar, men nu är det försent, har mycket att stå i idag (leker upptagen).

Ska skriva minst 2000 ord, ska hinna duscha och göra mig i ordning, kanske rätta lite på Issues och sen bär det av in till Woken för förkrök och sedan till Caféet med Elin, Sturk och Malin.

Tycker ju att man borde sova, men jag kanske kommer hem i god tid med tanke på att Monsterjam börjar klockan nio och inte tolv. Booh.
Vet inte ens om jag ska jobba, pratade med Jonas och han sa att han skulle fixa det (eftersom jag avanmälde mig inför resan), men sen har jag inte hört något mer. Får åka in imorn och kolla, annars får jag väl åka hem igen. Haha.

Jag är inte vaken...

Datum: 2010-11-12 | Tid: 09:30:00
Jag leker med den där manicken som gör att man kan slänga upp en massa inlägg fast man inte sitter vid datorn. Ungefär som man gör på Tumblr när man är för lat för att uppdatera, men ändå vill vara cool.

Bra skit.


Småfix med bloggen

Datum: 2010-11-12 | Tid: 04:27:44
Jag fick för mig att jag skulle göra om grandiost i hela bloggen. Resultatet blev någon havldant utan riktigt poäng, och något som fick mig att återigen stanna uppe alldeles för länge för bekvämlighet!

Men men, lite bättre blev det nog. Kanske.
Får fortsätta imorn när jag faktiskt kan se utan att bilden suddas ut och blir diffus.

The Sims 3 moments

Datum: 2010-11-11 | Tid: 23:14:03


Min reparatör (allt går sönder hela tiden), som gör allt utom att reparera! Hon är lika dryg som städaren som går runt och flörtar och äter upp maten.

 


Kamomill växte upp (Sidenote: Hennes äldre syster blev tagen av polisen och kom aldrig tillbaka :( Fett elakt!)

 


Hon skaffade pojkvän som totalt lurade henne och skulle bli gammal innan hon ens hade en chans att bli vuxen. Boooooh

 


Men de gifte sig ändå. Och skaffade barn. Yes, really!

 


Vad fan?

Datum: 2010-11-11 | Tid: 09:19:03
Nu undrar folk säkert; Vad gör Kim uppe? Har hon inte gått och lagt sig än eller vad är dealen?
WRONG!

Blev väckt av farfar, försökte somna om eftersom det är en inhuman timme att vara vaken på, men blev väckt igen av farfar som ringt till mamma och nu är det helt omöjligt för mig att somna om.

Buuuuuuh

FUCK YEAH!

Datum: 2010-11-11 | Tid: 02:01:01


Misfits Season Two

Datum: 2010-11-10 | Tid: 16:58:15


TS3

Datum: 2010-11-10 | Tid: 02:16:00

Tar och spelar lite The Sims 3 istället. Mindless playing - always works


Bläää

Datum: 2010-11-10 | Tid: 01:49:03
Idag hann jag inte städa något. Eller hann och hann, det var snarare så att jag inte gjorde det. Däremot fick jag både tag på mitt nikotin (så nu är världen liten bättre trots snön som smälter och blir slask), och jag skrev. Dock har jag inte skrivit så mycket som jag borde ha gjort. Är bara på 15.000 ord, vilket är en dag under. Men jag tar igen det imorn och i övermorgon och så vidare, och så vidare. Jag SKA klara det här. Så är det bara!

Om jag inte gör det så är det nästan ingen mening med någonting. Då har jag inte tillräckligt med diciplin för att klara någonting, eller tillräckligt med självrespekt.
Så jag tänker inte ge upp.

Also, my dog bit me! Jag har typ ett lite sår under ögat för att Frasse fick för sig att det är skitkul att bita i mitt ansikte. Lolnej?

Fuck you snön

Datum: 2010-11-09 | Tid: 16:43:40
Tack vare snön har jag inte gjort något på min lista, och det finns inte en chans att jag går ut i det här vädret! Och jag har inte ens börjat tänka på att städa mitt rum, eller till mössen.
Dessutom är jag grymt upptagen med att tänka på pros & cons med att bara dumpa en veckas arbete (en veckas pengar) för en betalad semester i Turkiet.

Betalad - det låter ju helt fantastiskt! Men jag behöver få ihop pengar om jag ska ha en chans i helvete att kunna åka till Japan OCH flytta hemifrån samma år. Och enda sättet jag kan få ihop pengar på är att jobba, och inte nog med att jag måste avboka mig från två långdagar för att kunna åka, det är desutom jobb i princip varje dag den veckan.

Måste tänka på det här.

Imorgon ska jag

Datum: 2010-11-09 | Tid: 00:40:00


Nu går det inte lika bra

Datum: 2010-11-09 | Tid: 00:32:28
Tack vare friheten jag har tagit mig själv genom att vara ute och festa två dagar i rad, vakna upp för sent för att ens nämna, och bara vara llmänt lat, så har jag lyckats halka efter min word count. Jag har ca 4000 ord att skriva bara för att hamna på plussidan igen, och sen måste jag skaffa mig ett nytt övertag, eftersom det är så mycket jobb sen i slutet av månaden (om bokning sker that is), och andra saker som händer.

Så jag har gjort en deal med mig själv. Jag får inte lämna datorn för någonting tills jag har skrivit åtminstone 2000 ord. Oavsett om jag håller på att kissa på mig eller hungra ihjäl eller whatnot.

Vi ses i framtiden.

Nu blire bowling

Datum: 2010-11-07 | Tid: 18:21:54

PEACE SUCK-AHS!

Världens sjukaste och roligaste kväll

Datum: 2010-11-07 | Tid: 17:13:26

Igår fyllde Sturken 19 år, och det skulle firas med buller och bång. Jag stod i en timme och lockade hela mitt hår, men by the time jag och Malin hade kommit i princip halvvägs, så var dessa lockar påväg rakt ner igen. Hatar ju mitt hår. Grrrr.

Hos Sturk fick vi mat och dricka, och vissa av oss (jag...) taggade som fan för utgång. Var precis helt lagom perfekt full hela kvällen igenom. Men i alla fall, åkte in till stan till Soft Bar, och visst, ganska trist ställe, men med sällskapet jag var med så blev det ändå ett helt fantastiskt förkröksställe (vi kom fram till att sturks place var förförkröket). Sen drog vi till Patricia och där var det fullt ös medvetslös. Det första jag hittade var ett par solglasögon vars ena lins var borta, sen hittade jag en scarf och sen hula hulablommor. Det dansades och det dracks och det röktes och det dansades lite till!

Strax innan fem drog vi till Donken och en efter en droppade alla av, tills det bara var jag och Malin kvar, men vi fick sällskap av två latinos som kom och snackade med oss. En av dem addade mig på facebook...lite läskigt...men mest kul. Åkte hem, var hemma runt halv sju om inte senare!

KANONKUL!


Fy skäms på mig

Datum: 2010-11-07 | Tid: 16:51:18
Som inte uppdaterar ordentligt! Det har bara varit lite fullt upp med livet. Eller snarare inget nytt att rapportera. Sitter hemma och skriver, väntar på att jobbet ska dra igång igen, umgås med vänner när jag borde vara hemma och skriva istället! Ja, det är samma gamla visa.
Men jag ska berätta om en historia om vad som hände igår. Om ett tag. Ska göra mig i ordning först!

PEACE

Det går bra nu

Datum: 2010-11-02 | Tid: 01:00:41
På ett dygn har jag skrivit ungefär 6000 ord, vilket är skitbra, för mig. Men det känns som att det går för bra nu för att jag inte ska fucka upp det i slutet och misslyckas ändå. Ska leva i nuet och inte oroa mig för framtiden än.
Huvudkaraktären har gett sig av, har träffat sitt kärleksintresse (hon vet inte om det än), och jag har ett försprång på ungefär tre dagar.

Tänkte lägga av för kvällen, ta en cigg och kanske gå och lägga mig. Men samtidigt har jag ett riktigt flow nu och jag tänkte att jag kanske skulle hinna klart med flygplansscenen innan jag går och lägger mig. Lär ju inte hinna skriva lika mycket imorgon eftersom jag sover så länge, och inte kommer hinna med att göra allt och sen åka till jobbet.

Men men, det löser sig!
PHEW
RSS 2.0