Hush hush - Becca Fitzpatrick

Datum: 2010-07-14 | Tid: 19:06:49

Hush, hush, eller Fallen Ängel som den heter på svenska (suck) handlar om Nora Grey, en till synes vanlig sextonåring med tonårsproblem och en bästa vän. Infoga Patch, en mysterisk kille som har fler hemligheter än Egyptens pyramider och du får en spännande ungdomshistoria med konstiga händelser, människor som förföljer och misshandlar och en tanke om att man kanske är psykiskt utmanad/paranoid.

Många har kommenterat med att det är en Twilight-rip off, men jag kan inte hålla med. Jag förstår vad kritiken kommer ifrån, det är mycket som avspeglar sig och påminner om Twilightboken, men det är inte någon kopia av det. Hush hush är mer utmanande, det är en helt annan samspelning mellan karaktärerna och är en helt annan sorts mytologisk varelse som avspeglar sig i Bibeln och inte i myter. Att jämföra Twilight med Hush hush är som att jämföra nötkött med fläskkött, båda smakar lika gott men är helt olika saker.

 


Kommentarer
Postat av: A

Åh, har den redan kommit ut? Vill läsa den också!

2010-07-14 @ 20:08:37
URL: http://alexandramellin.blogg.se/
Postat av: Bella

Me loved it!! Läs Fallen också, den var ännu bättre. Tvåan till Fallen kommer ut ganska snart ( den ska iaf bli utgiven under 2010) :)



2010-07-21 @ 19:37:13
Postat av: Kim

WAAY! :D ska försöka se om jag hittar den i le england! :D

2010-07-21 @ 20:28:54
URL: http://eclecticwords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0