Vad 2010 innebar för mig

Datum: 2010-12-31 | Tid: 14:27:34
Jag kan inte riktigt greppa att det är en dag kvar på året. Jag har på något sätt inbillat mig att det var flera veckor kvar tills jag behövde oroa mig för det. Jag menar, jag har ju typ precis lärt mig att skriva -10 istället fär-09 och nu måste jag byta igen! Skandal!

Nåja, 2010 har varit ett långt år, om man kan säga så, och mycket har hänt som egentligen inte borde ha hänt, men som är en del av livet. Jag förlorade en hel drös med vänner, på grund av ett missförstånd och en outfreak från min sida, men då lärde jag mig ändå en hel del om vänskap. Jag blev skilsmässobarn, men istället lärde jag mig saker om kärlek. Jag fick massa nya vänner genom jobbet och jag insåg att trots att livet är tungt så finns det alltid en väg upp igen.

2010 innebar London två gånger, världens i övrigt tråkigaste sommarlov (i jämförelse med livet jag levde sommaren innan), studenten och allt som kom med den, sexuella upplevelser, mer jobb och mer utgångar i samband med jobbet. Det har också inneburit; Frasse - The dog of DOOM. Och en födelsedags fest jag inte visste om som mamma hade dragit ihop för att jag skulle få någonting litet när jag kom hem från Londonvistelsen nummer två. Året har också inneburit slutet för min baby, och den bok som förhoppningsvis ska få mig publicerad, om livet går som jag vill.

2010 har varit fullt av för sena nätter, för tidiga mornar, av filmer och böcker och alldeles för många sovtimmar. Det har varit fullt av spindeljakt och konstiga kommentarer från okända killar. Det har varit fullt av trånga köer in till klubbar som lämnat mig på dåligt humör, och awesome spelningar. Det har varit fullt av kärlek och det har varit fullt av hat.

I mitten på året (ungefär där) så tänkte jag att 2011 inte på något sätt kunde bli värre än vad som hade gått av 2010, men nu är jag inte så säker. Det är ett mysterium vad som kommer att hända och det ska bli spännande och se vad 2011 har att erbjuda mig för upplevelser den här gången.

GOTT NYTT ÅR ♥

Åhåjaja

Datum: 2010-12-31 | Tid: 01:39:33
Idag har det varit full fart!
Var inne i stan vid tolv med Bella och handlade upp alla mina presentkort, en en jäkla massa utöver det (kontot svider lite :( buuuh). Åkte sen till jobbet, jobbade på fullsatt Djurgårdsmatch, gick till hotellet och satt där och tittade på när Henning blev full på ingenting! Kärlek!

På tal om Henning så ska han åka till Oslo och jobba om tre dagar, så nu får jag hitta någon annan att kramas med! Muh!

Uppdrag : Att lära sig

Datum: 2010-12-29 | Tid: 20:53:47


.

Datum: 2010-12-28 | Tid: 20:31:20


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-28 | Tid: 18:25:00

Det jag längtar efter mest just nu är att 2011 ska komma, och jag äntligen ser att jag har sparat ihop nog med pengar för att flytta till England. Det bara gnager i kroppen och jag vill bara dit, nu, nu, NU!


Saker jag lärde mig, eller fick 100% bekräftat efter min kväll på Berns

Datum: 2010-12-28 | Tid: 15:27:26
 • Svenskar förstår inte det här med kösystem
 • Housemusik kan vara det skönaste som finns, när det är texter involverade och det inte är samma beat i fyra timmar
 • Det var en gåva istället för en förbannelse att jag aldrig varit på skumparty i hela mitt liv
 • Ljusstavar innehåller glasfiber
 • Människan är i grund och botten en narcissistisk varelse utan tanke på de omkring sig
 • Alkohol är inte värt besväret
 • Jag borde sätta alkolås på min mobil
 • Det går faktiskt att sitta helt still i 90 minuter och se sur ut
 • Dans är en ren parningsritual
 • Jag går aldrig tillbaka till Berns igen

Hittade fler utmaningar

Datum: 2010-12-27 | Tid: 14:36:20
Hittade fortsättningen på Twelve Day Challenge, vilket var Thirty Day Challenge! Men det fanns några av dem som jag redan gjort, så det blir ju typ snarare Twenty-Six Day Challenge! Haha.
Får påbörja den när jag är klar med de andra!

Ännu mer mys

Datum: 2010-12-27 | Tid: 14:28:33
Det bara fortsätts att mysas i mitt liv.

På lördagen var släkt nummer två här och firade vår egna jul, och det var supermysigt. Bella kom förbi också och blev satt mitt i kaoset som är middag, och Wille som var...well, sig själv mer eller mindre. Spelade lite dansmatta och snackade lite skit, kollade på film och orkade inte göra morötter och dipp eftersom vi båda var alldeles för mätta.

På söndagen var det jobb, och jag var jättetrött men kämpade igenom det ändå eftersom Nicole och Bella skulle komma över och mysa. Detta blev sedan ett jättestort event med Elin, Filippa och Sara också. Mysfaktor + 10. Vi gjorde egen sushi och sen morötterna, som jag och Bella inte pallade dagen innan, och te. Satt och snackade till midnatt när alla åkte hem och jag tog mig tid för mina nördiga intressen!

Drömde till och med mysiga drömmar!
Mhmm... ♥


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-27 | Tid: 14:22:00

Nog för att den här bilden kan vara den roligaste jag sett (KATTEN MINS OMG, CAN'T BREATHE!), så representerar den hela lolcat-syndromet! Den som kom på att skriva roliga saker med rolig stavning på bilder av katter som gör roliga saker, är ett geni!


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-26 | Tid: 14:19:00

Om någon gav mig en önskning och frågade; vad vill du helst göra med ditt liv? Svara och du får precis som du vill.

Då skulle jag svara denne person, med uppenbarliga magiska krafter, att min största dröm är att bli en publicerad (helst framgångsrik) författare.

Mina planer för den närmsta framtiden är att flytta till England och försöka uppnå denna dröm, som också är mitt mål med livet. Små steg. Riktigt små steg.


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-25 | Tid: 23:16:00

Det finns fem anledningar till varför jag valde Taylor Swift.

 1. Jag har alltid undrat hur det är att vara världsberömd, och att byta liv med henne kan onekligen ge mig den informationen.
 2. Jag vill veta hur det känns att både vara hatad och älskad, och lära mig hur man får livet att fungera
 3. Hon är blond (jag har alltid velat ta reda på om blondiner har roligare än ändra, och i sånna fall vet jag nog varför)
 4. Jag skulel totalt säga något helt elakt om Kanye och sen inte behöva stå för det efteråt eftersom jag skulle vara tillbaka i en nobdy-position.
 5. Hon har dejtat Taylor Lautner

Japan bokad!

Datum: 2010-12-25 | Tid: 21:54:04

OMGOMGOMGOMGOMG!!!


Myyyyyyyyys

Datum: 2010-12-24 | Tid: 23:10:29
Kom precis hem från Nynäshamn där jag har spenderat min julafton med farmor och farfar, faster och farbror och deras två barn och pappa och mina syskon. Det var så mysigt, och vi satt och lekte och kollade på Kalle Anka (jag somnade) och åt massor av god mat. Öppnade presenter och åt lite mer mat, lekte lite med presenterna (jag somnade) och åt lite mer mat.

Presentkort på SF-bokhandeln!

Klocka och ett armband

En berlock (suddig, men det är fan svårt att hålla något still, speciellt när det vill dingla)

Godis!

Smycken från Turkland

Tomten tyckte tydligen att jag luktade illa

Ett till armband

Presentkort på Åhléns

RESEKASSA!

Tummen upp!

 

 

Slänger också in en bild på mina jättesöta strumpbyxor, som bevis för att jag faktiskt ägde ett par, men att de antagligen kommer att gå sönder (är ett hål i dem redan nu, litet, men med min tur kommer det ju att växa!)


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-24 | Tid: 13:08:00

Jag gick så långt bak i arkivet som jag bara kunde komma, men hamnade ändå "bara" på 2006.


God Jul

Datum: 2010-12-24 | Tid: 10:55:38Från ehm...mig...till er alla

Twelve day challenge

Datum: 2010-12-23 | Tid: 17:01:00

Jag kan inte komma ihåg varför jag började blogga. Bara att det inte var för att jag så prompt ville dela med mig av tankar och idéer, eller prata om något som faktiskt betydde någonting. Jag har ju haft min del av olika bloggar genom åren. Jag kan däremot säga att jag fortsätter blogga för att ha en plats att ventilera av mig om allt det dåliga, allt det bra och allting mittemellan, och för att kunna ha en plats att gå tillbaka till när jag känner mig nostalgisk. Eller bara vill veta vad jag gjorde förra sommarn.


Kims nya favoritjullåt!

Datum: 2010-12-23 | Tid: 16:12:02

Har hört den här i många olika julfilmer sen jag lade märke till den när jag och Bella var och handlade julklappar! Och sen när jag hittade den på Spotify var ju min lycka gjord! Blir så otroligt glad av den!

Hittade massa olika versioner av den också!

 

Air Supply

 

S club juniors

Disney! <3


Det är fan jul imorn!

Datum: 2010-12-23 | Tid: 15:45:52
Tanken slog mig bara helt plötsligt igår natt när jag och Sturk låg och filosoferade i min mammas säng. Det är fan julafton imorn! Hur sjukt är inte det? Det kändes bara så overkligt att här låg och försökte sova efter en afterwork, dagen innan julafton.

Förra året satt man ju ihopkrupen och kollade på tv typ, men nu är livet ändrat! Tjolahejtjolahopp

Tack SL, verkligen

Datum: 2010-12-23 | Tid: 15:32:51
Hur kommer det sig att en nattbuss som går en gång i timmen blir en halvtimme försenad klockan halv fyra på natten? Kan någon förklara det på mig?

Jag och Sturk skulle hem till mig igår natt och ska ta bussen som går 03:35. När vi kommer ner till Slussen står det 03:45, vilket ändå är en helt okej tid, men sen när klockan så småningom blir kvart i, och sen tio i, så ser vi hur den ändras till 04:09 och sen 04:12. På en skala från 1-10, hur okej är det egentligen?!
INTE OKEJ!

Det slutade med att vi tog en taxi och den ska Sl betala, annars ska de få se på andra bullar!

Twelve day challenge

Datum: 2010-12-22 | Tid: 15:59:00

Jag kan inte förneka att jag saknar hur livet var innan jag fuckade up allt. Jag kan inte heller förneka att jag inte saknar allt, utan bara delar av det.


Julklappar

Datum: 2010-12-21 | Tid: 23:25:21
Så himla mysigt att slå in julklappar! Men vad jag minns det så var det enklare förrut, när man inte satt och gjorde egna etiketter till varje! Satt och lyssnade på julmusik samtidigt, tog en liten rökpaus, fortsatte, åt lite donken, fortsatte och blev till slut klar!

Myspys!

Twelve day challenge

Datum: 2010-12-21 | Tid: 22:53:00

McFly.

Det kan se ut som en vanlig teen girl obsession, men det är mer än så. En lång kedja av händelser som har lett mig till det jag är idag, som börjar med McFly (eller snarare PlayStation och Singstar)

Oavsett vad de gör så påverkar de mitt liv på ett sätt som de aldrig kommer att veta om. De inspirerar mig, de får mig att böla som ett barn, att skratta som en invalid och att känna mig bra.


Saker jag aldrig använder

Datum: 2010-12-21 | Tid: 17:33:40
Jag har aldrig varit en sån tjej som köper saker som sen aldrig använts, men nu har jag faktiskt några få saker som verkar så underbara i affären, men sen när det kommer hem till ens rum, förlorar all sin charm.

En halvful mössa

 

Ett konstigt bälte!
(Så jävla fashion med en grön t-shirt till!!!)

Men nu kan jag säga att jag har använt dem, med bildbevis!
No one will ever know.

 


Ganska mycket fail

Datum: 2010-12-21 | Tid: 16:02:41
Älskar ju hur en biverkning på Neovletta är 'graviditet'!
Hur mycket fail är det inte om man käkar p-piller och blir gravid! ;D

A busy bee

Datum: 2010-12-21 | Tid: 13:30:01


En redig snödriva

Datum: 2010-12-20 | Tid: 14:20:48
Balkongen är ingenting vi riktigt skottar bort snön från på vintern. Detta utgör en väldigt bra måttstock för hur mycket snö det faktiskt är ute.

Jag skulle gissa på dryg 40-50 centimeter här i Tyresö. Ganska overkligt egentligen.


Listor, listor, bara listor

Datum: 2010-12-20 | Tid: 13:57:21
Alex Day a.k.a Nerimon a.k.a Youtube-vlogger lärde mig hur bra det är med listor.
Han gav mig idén att varje kväll skriva en lista på saker jag vill/måste göra dagen efter, så att när dagen efter faktiskt kommer så går man inte omkring som en värdelös zombie och gör absolut ingenting. Det behöver inte ens vara stora saker som "Ta tag i mitt liv" eller "Storstäda hela huset tills det är skinande rent".

Jag testade detta igår, och skrev en lista. Än så länge har jag inte påbörjat den, men jag ska. Snart.


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-20 | Tid: 12:49:00

Jag måste nog säga min rökning! Även fast jag inte har några som helst planer på att sluta inom den närmsta framtiden, så skulle jag ändå välja att bara ta bort den om möjligheten bara kom flygande så där. Skulle trolla bort minnet av dem och sen leva mitt liv några år längre ovetandes om cigaretter.


För mycket fritid i mitt liv

Datum: 2010-12-19 | Tid: 20:30:30


När man lider av tristess måste man verkligen hitta något att sysselsätta sig med! Annars gör man som jag och laddar ner massa rollspel från nätet. Denna gång blev det Maplestory (som jag har kört ett x antal gånger tidigare) och Mabinogi. Suck...

Learn something new everyday

Datum: 2010-12-19 | Tid: 15:07:37

Älskar den här sidan som har skum fakta om något nytt varje dag!

http://www.learnsomethingeveryday.co.uk/


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-19 | Tid: 14:47:00

Någonting jag alltid har haft är smeknamn! Och många!

Ett par har varit vanliga, som Kimman (från när jag var yngre och som jag avvänjde alla mina släktingar från när jag var tonåring och tyckte det var barnsligt), Kimsan, Kimpa och Kimmo

Sen har vi de där ovanliga smeknamnen, de som faktiskt är roliga att ha (mestadels av tiden). Dessa är följande (med beskrivning);

 • Sünshine - Ett smeknamn från högstadiet, kom på det med min bästa vänn Angelika som nu heter Natalie (lång historia)
 • Xïmzï - Min fd. vän Marcus kom på detta. Marcus var en datanörd, i brist på bättre ord, och han tyckte det var kul att leka med prickar över i:na
 • Kitty - Självvalt av mig eftersom jag var så "kattig"
 • Katten - Elins påhitt, vet ej varför
 • Katt-Kim - Issans påhit när jag under de första dagarna i skolan sa att man kunde äta katter i en lek (jag fick blackout och tänkte inte alls på typ vanliga saker som kassler eller karameller)
 • PundarKim - Också Issans påhitt, kommer inte ihåg varför
 • Mikkas - Martin gav mig det här smeknamnet genom en serie av förklaringar (Mitt namn baklänges = mik och sak baklänges = kas, och kvinnor är objekt, alltså saker, och jag är tjej...ja...)
 • Kina/Kinesen - Sagt av alla människor som inte förstår att jag är korean, eller de som vet om de, men jävlas ändå
 • Chip-Kim - Jesper (den onde jäveln) har gett mig det här smeknamnet, och på något sätt spridit det över arbetsplatsen. Tydligen så ska Chip stå för Chip Chop, vilket tydligen något som ska representera asiater (tjing tjong, hallå?) och jag är ju en "chip choppare" så Chip-Kim blev det. Jag ser ingen logik i det hela och vägrar ta åt mig förrän det finns en. (Annars finns det ju Chippie också, något som jag tycker låter bättre)
 • Koreanen - Syftar på mitt ursprung, sagt med kärlek (hoppas jag i alla fall, annars går folk och förolämpar mig utan att jag vet om det!)
 • Gul - Det finns tre Kim på mitt jobb, en svart, en vit och en gul, ganska logiskt att man inte orkar säga Kim Gul, Kim Vit och Kim Svart, utan bara Gul, Vit, Svart. Jag är Gul om ni inte förstod det xD
 • Kimonoh - Det finns ett radioprogram som hetter Mammas nya kille. Där säger en kille Kimooonooh på ett jätteirriterande sätt. Lankillar som lyssnar och som är äckligt irriterande i sånna där saker = doomed. Fast jag diggar'e
 • Kimberly - Jag ville alltid förlänga mitt namn när jag var yngre, så att Kim kunde vara mitt smeknamn istället. Då var det just Kimberly som var det bästa alternativet. Sen i gymnasiet började Hannan kalla mig det.
 • Norre - Jag heter Norén i efternamn, Norre rimmar på snorre, ganska uppenbart
 • Trosa - Vi var väldigt vulgära, och det var en BH också...har i princip aldrig använt detta. Hannans är roligare
 • Kimbob(b) - Jag gillar att säga ordet Bob, det ringer så mysigt på tungan. Kimbob var mitt alias för Zombie Slayer-jaget som spelade Resident Evil med Krullis i typ 30 timmar innan spelet fuckade upp sig vid den sista bossen och vi bestämde oss för att aldrig mer spela det.

The morning after

Datum: 2010-12-19 | Tid: 14:44:51

It was surprisingly easy not waking her up. As she lay there, curled up on his bed with her head comfortably nested between the safety of her arms and her hair curtaining her calm face, slumbering despite the ongoing alarm that rang through the apartment. The snoozed noise reminded him of what he needed to do, and he broke his gaze from her as he turned the alarm off and got out of bed. The girl remained unmoving, drawing deep breaths from the air around her, and he studied her again as he was pulling on some of the few clothes that wasn’t packed down in bags. ‘Why had she come?’ The question came naturally to him as he looked at her turning around in her sleep and reaching for a body that was no longer there. The emptiness of the vacant body didn’t stir her to wake up — instead she withdrew her arm back to her chest and hugged it with her other. It wasn’t like he not wanted her here, quite the opposite but he needed to go, and yet he didn’t want to pull away from the sight of her, didn’t want to turn around and leave her here, so vulnerable and so pure. But he had to, so eventually he did, tearing his gaze away and unwillingly stepping out in the cold December morning.

 

As the door shut, the girl stirred, her eyes fluttering open, wishing that he would come back, that he at least would kiss her goodbye. That he would acknowledge her presence in any way before he slipped out of her life for such a long time. She sat up and wrapped the covers around her to keep the warmth her body had built up throughout the night. She stared at the door, willing him to remember something he had forgotten, just so he would return and could see that she was awake, that she had been the entire time, and come back to her. But he didn’t. Of course he didn’t. She sighed unhappily, heartbroken and lay down again, rolling her head over to the pillow that bore his scent, the one he had been sleeping on. His presence still lingered there, the pillow still a bit warmer than the rest of them, and a bit of his scent still intact. She breathed in, puling him closer in mind and spirit. Her head swirled, her gaze became blurry and something sank in her chest when realization hit her with so much force that for a while, the girl was certain that her heart stopped beating just for a split of a second. It wasn’t fair of him, just to leave her like this, craving more and falling wildly out of control.


You can be the boys we regret when we're done

Datum: 2010-12-18 | Tid: 23:46:25


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-18 | Tid: 17:36:00

Ordet ecelctic är det engelska ordet för eklektisk (som är en beskrivning av en person som "saknar egenart och som rör sig med lånade idéer och motiv). Jag anser inte själv vara en sån person, men jag gillar ordet eclectic och samtidigt så tror jag att allting som sägs och görs i världen, alla idéer och "motiv" måste ha kommit på tal tidigare av någon annan person (jag menar kom igen, vi är ca 6,8 miljarder människor på jorden, ingenting kan vara så unikt att någon annan aldrig har tänkt tanken förut). Så inte ens böcker och historier är orginal utan bara någon som råkat komma ut med den först!

Och så är eclectic words bara någonting som fastnade. Man ska inte läsa allt för mycket in i det hela!


Twelve day challenge

Datum: 2010-12-17 | Tid: 22:29:32
Tycker ju att tolv dagar är en ganska udda siffra, men vi kör!

 1. Jag är halvkorean (inte japan, inte kines, inte thai, inte vietnames, KOREAN)
 2. Jag älskar att läsa och skriva och tycker att ord är det bästa som finns
 3. När jag var yngre ville jag ha en storebror mer än något annta på jorden och förslog adoption bara för att få som jag ville
 4. Jag vill fortfarande ha en storebror
 5. Folk anser att jag är barnslig, jag kan inte annat än att hålla med dem
 6. Jag är lat
 7. Jag vill vara awesome på alla språk i världen, men på grund av nummer 6 kommer det aldrig att hända
 8. Jag är ganska värdelös på att laga mat
 9. Och att städa, tvätta, rita, hålla käften när jag borde och att hålla i pengarna vid varje lön
 10. Jag gillar att göra anknäbbar på bilder! Inte för att jag tycker att det är sexig och snyggt, utan för att jag driver och tycker det är skitkul
 11. Jag har en låg alkoholgräns och folk verkar tycka att det är jättekul att testa den och ideligen supa mig full
 12. På fyllan kallas jag för räkan eftersom jag blir röd i hela ansiktet
 13. Jag är och kommer alltid att förbli en pojkflicka
 14. Jag är fortfarande rädd för monster under sängen (eller mer specifikt The Grudge-bruden)
 15. Jag faller lätt för en person, men tröttnar också lika lätt

Saknas: Morfar

Datum: 2010-12-17 | Tid: 15:40:33


Mamma berättade idag att ljusen i vardagsrummen brinner för morfar. En morfar som jag aldrig träffade i en sådan ålder att jag faktiskt kan komma ihåg det, som jag aldrig lärde känna. Tydligen är det exakt 18 år sedan han dog och lämnade så många efter sig.

Jag kan på något sätt inte känna samma sak som jag är säker att till exemepel mamma eller mormor gör. De kommer ihåg honom och sörjer hans bortgång med att tända ljus, men jag då? Varför brinner ljusen även i mitt rum? Jag hade ingen möjlighet att känna sorg när jag var så pass liten, jag hade ingen möjlighet att på något sätt ens veta vad som hade hänt. Jag har växt upp med en morfar som är död. Och det är det jag tror att jag tänker på idag. Jag sörjer att jag aldrig fick en chans att veta hur det var att ha en morfar.

Julshopping

Datum: 2010-12-16 | Tid: 18:24:18


Idag har jag handlat julklappar med Bella. Julklappar som tillsammans (inklusive färdkost SUSHI och dricka) 911 kronor.

Dock handlade jag sammanlagt för 1969, och de resterande pengarna gick till mig och mitt välmående.
Köpt en klänning att ha på nyår, två par skor eftersom mamma klagar på att jag tar hennes och sedan, av någon anledning, en japansk/engelsk ordbok.


Nu är det otroligt fattigt i plånboken, med tanke på att jag ska köpa busskort och andra diverse saker till nyår, OCH ska lägga undan pengar till Japan. Kul liv!


and i like to tip toe around the shit going down

Datum: 2010-12-14 | Tid: 23:30:00

Pack up - Eliza Doolittle

 

Dagens bästa låt!


Städning

Datum: 2010-12-14 | Tid: 22:55:59
Jag har skjutit upp städningen av mitt rum alldeles för länge! Men nu är det äntligen gjort! Quest completed!

För att fira dena underbara händelse så har jag tänt ljus för att öka mysfaktorn och ska nu luta mig tillbaka med en tidning och en bok och låta kvällen ta hand om sig själv.

PEACE

Livet har sina goda stunder

Datum: 2010-12-14 | Tid: 17:12:23


Äventyr!

Datum: 2010-12-13 | Tid: 18:30:11
Sitter hos Bruno nu och väntar på de andra (trodde jag skulle vara sist med tanke på klockan och tiden de sa att alla skulle komma, men jag var en av de första!). Har haft ett jävla äventyr med att komma hit.

Allting började bra, åkte hemifrån, åkte till Slussen, hoppade på rätt buss! Väl på bussen så tänkte jag att jag skulle ringa till Oscar och se var de var, samt vart jag skulle gå av någonstans eftersom jag inte hade en aning. En bitter kvinnlig röst sa då till mig; "Ditt abonnemang är spärrat för denna typ av samtal!"

Så jag åkte iväg, helt utan aning om vart jag var på väg (förutom att det var till Värmdö) och med en gnagande känsla i magen om att jag skulle dö. Men jag lyckades ta mig av ordentligt vid rätt hållplats, men då kom nästa äventyr - att hitta Brunos lägenhet. Jag gick omkring i området bland folks balkonger samtidigt som jag kikade in genom allas fönster för att hitta en lägenhet jag kände igen insidan på.

Till slut hittade jag Gaél sittandes i en soffa och hoppade lite för att få hans uppmärksamhet. Han öppnade och jag kom in. Äventyret slut! Quest completed!

 


Jag är så trött! SÅ TRÖTT!

Datum: 2010-12-12 | Tid: 21:28:46
Att säga att jag är trött kan jag göra hur många gånger som helst! Jag har varit nära att somna ståendes och till och med gåendes, det måste ju betyda något om mitt nuvarande tillstånd.
Kom precis hem från jobbet, den sista dagen i en låååång arbetsvecka, och har redan krypit ner i sängen samtidigt som jag kämpar mot allt mer fallande ögonlock!
MEN NU ÄR DET ÖVER! Och jag har två hela dagars ledigt innan jag ska tillbaka. Är bara bokad på två evenemang vilket är synd i ekonomisyn men skönt ur människosyn, skulle få psykbryt annars och bli inspärrad!

Imorgon var det tänkt att jag bara skulle ligga i sängen hela dagen och inte röra mig mer än några centimeter åt varje håll, men istället ska jag till Bruno och fira Rico som fyller 21. Vi ska fira med julpyssel!

Dags att sova! Kanske?

Fest fest fest!

Datum: 2010-12-11 | Tid: 21:22:12


Är redo! (fast mina ögon är röda från för myckt ögonskugga där det inte ska vara)
Nu kör vi!
PEACE!

Out of here

Datum: 2010-12-10 | Tid: 15:29:33


I brist på annat att säga (sånt som faktiskt betyder något) så slänger jag in ännu ett "Nu drar jag och jobbar"-inlägg! Jag har inget liv.
PEACE!

En morgon som alla andra

Datum: 2010-12-10 | Tid: 14:19:13
Vaknade upp efter en halvhärlig/halvkonstig dröm om nyår och kollade klart på Kung Fu Kid som jag började kolla på igår natt men somnade ifrån. Grät lite, skrattade lite, grät lite till.
Längre än så har jag inte kommit idag, men om cirka fem minuter ska jag börja göra mig i ordning för jobbet.

Jag måste städa mitt rum också...någon dag!


Morgonfrizz

Titta vad jag fick

Datum: 2010-12-09 | Tid: 23:37:31
En glad överaskning efter att man har kommit hem från jobbet.Dags för jobb

Datum: 2010-12-09 | Tid: 14:43:22
Sov jättedåligt på grund av Harry Potter. Låg och läste och kunde inte lägga ifrån mig boken eftersom det var så nära slutet och alltind bara gick åt helvete (Fred </3), men jag är uppe och ska åka till jobbet. Genrep för Idol (but whyyy?) och godiset säljer inte sig självt! Eller....det tar i alla fall inte betalt för sig självt!

PEACE

God natt världen!

Datum: 2010-12-09 | Tid: 02:54:54
Som ni ser så har jag totalbytt design! Något som jag fick för mig att göra helt plötsligt och satt fem timmar med. Blev riktigt nöjd!

Håller även på att översätta ALLA mina blogginlägg till engelska. Har ju skapat en exakt kopia av min blogg fast till de få engelsktalande människorna som kanske (inte) läser. Det är ca 400 inlägg och än så länge har jag betat av till och med den 5:e April, vilket är sex dagar in i bloggens skapande (Ångrar mina långa inlägg nu!)

Det kommer nog ta ett tag, men klart kommer det att bli, förr eller senare!
Vem behöver sömn liksom?

Godizz

Datum: 2010-12-08 | Tid: 18:55:00
Min mammas ragg/pojkvän/jagvetintevaddeharförlabelpårelationen har vunnit min gunst! Han är här på middag och lyckades träffa rätt direkt när han gav mig en påse med godis!' En påse som bara råkad vara fylld med det jag alltid tvingar folk att köpa i en Tax Free för att det är större påsar

Win life!


Camel balls

Datum: 2010-12-08 | Tid: 18:37:46

Liquid filled camel balls, nu i affär till dina barn


Nya hörlurar

Datum: 2010-12-08 | Tid: 18:06:25

Eftersom mina hörlurar börjat glappa så åkte jag ner idag i samband med en playdate med Helena, Hannan och Samah, och fixade nya. Denna gång tänkte jag att jag skulle ta ett par blåa (eftersom de fortfarande inte har fått in de lila! Morr).

Ibland är garanti ganska bra


Jag måste sluta dricka så mycket...

Datum: 2010-12-08 | Tid: 13:22:04

Jag har börjat inse att våra afterworks inte kommer att hålla i längden, om jag ska ha en chans i helvetet att kunna åka till Japan OCH flytta hemifrån nästa år.


Twins and yet not

Datum: 2010-12-08 | Tid: 00:48:06

Älskar hur det kan bli ibland, och jag trodde faktiskt inte att det var möjligt. Okej att det blev trillingar med en blond, men det var ju mer ett buggliknande fall.

Nu vill jag ha en kille och en tjej i tvillingpar!


Kallt! Kallt! KALLT!

Datum: 2010-12-07 | Tid: 23:05:00
Varför kan inte snö vara varm och mysig istället för isande och kall? Det vore så mycket bättre! Eller hur?
Mina fingrar höll på att förfrysa nu när jag promenerade den korta sträckan från bussen till mitt hem. Ena handen höll en cigarette och den andra höll iPoden vars hörlurar har börjat glappa.
Kallt kallt kallt kallt! Buhu

remember the pact that we made, too young to die but old isn't great

Datum: 2010-12-05 | Tid: 18:59:15


Ett halvfullt glas som är halvtomt

Datum: 2010-12-05 | Tid: 17:53:07

"Är glaset halvtomt eller halvfullt?"Beroende på vad man svarar på denna för alltid ställda fråga så ska personen tydligen kunnas läsas av. Om man tycker att glaset är halvtomt kan man räkna den personen som en negativ själ, och en positiv om glaset ideligen är halvfullt.

 

Personligen tycker jag att det finns en annan logik till det. Om man redan har druckit ur glaset så har man ju tömt halva, vilket då gör glaset halvtomt. Men om man bara har fyllt det till hälften, vilket då gör det halvfullt.

Get it?


RIP mössen

Datum: 2010-12-02 | Tid: 02:34:03

:(


Charlie teh unicron

Datum: 2010-12-01 | Tid: 17:09:11


Failure

Datum: 2010-12-01 | Tid: 17:06:19


Så...jag klarade inte riktigt av NaNoWriMo i år, vilket är surt eftersom det bara var 5000 ord kvar. Men jag kämpar på ändå och njuter av vinterns extrema kyla.

Istället för att skriva på min bok så hade jag mys med Elin och Sturk, så jag vann ju lite ändå!RSS 2.0